Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen in een royale woning met maar liefst 5 ruime slaapkamers, tuin op het zonnige zuiden met berging en achterom, sfeervolle living, energielabel C en gelegen op een fantastische plek met vrij uitzicht aan de voorzijde over natuurgebied de Lage Vuchtpolder in een doodlopende straat in de wijk 'Hoge Vucht'. De woning is per direct beschikbaar en met enige modernisering dient rekening te worden gehouden bij deze woning, maar dan kun je hier wel jouw droomwoning creëren.

Bouwjaar 1969 Woonoppervlakte: ca. 129m² Perceeloppervlakte: 177m² Inhoud: ca. 438m³

LIGGING EN OMGEVING In de directe omgeving van de woning bevinden zich onder andere winkelcentrum Moerwijk, veel groenvoorzieningen, een kinderboerderij, diverse sportfaciliteiten en diverse onderwijsinstellingen. Het stadscentrum van Breda is binnen 15 fietsminuten te bereiken, daarnaast is de woning per auto gemakkelijk bereikbaar vanaf de "noordelijke rondweg", deze rondweg leidt u binnen 10 minuten naar de snelwegen A16 en A27. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, er bevindt zich een bushalte met frequente verbindingen van en naar het stadscentrum van Breda en het centraal station op circa 5 minuten lopen.

INDELING BEGANE GROND Via de voortuin bereik je de woning. De hal beschikt over een meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, praktische trapkast, trapopgang naar de eerste verdieping en biedt toegang tot de woonkamer. De royale, hele lichte, woonkamer is speels ingedeeld en voorzien van hardhouten kozijnen met een toegangsdeur naar de achtertuin, elektrisch rolluik én voorzien van een plavuizenvloer. De woonkamer staat in verbinding met de keuken aan de achterzijde. De half open keuken in hoekopstelling is voorzien van een vaatwasser (2022), koelkast, losse koel/vriescombinatie, 4 pits gasfornuis en veel opbergkastjes en lades. Via een deur heb je ook vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING Vanuit de royale overloop met vaste trap naar de tweede verdieping is toegang tot de badkamer en alle 4 de slaapkamers. De gehele eerste verdieping beschikt over hardhouten kozijnen deels voorzien van een hor. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning waarvan 1 kamer beschikt over een ruime vaste kast. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is uitgerust met een wastafel, ligbad en een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING Voorzolder met tweetal bergingen met daarin onder andere de opstelplaats van de CV ketel. Vanuit de voorzolder is eveneens toegang tot slaapkamer V voorzien van een dakkapel met dubbele beglazing en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

TUIN De achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden is voorzien van vaste beplanting, handmatig zonnescherm aan de achtergevel, terras aan de woning en kunstgras. Achterin de tuin bevindt zich de ruime stenen berging met elektra. Via deze berging bereik je de achterom. De voortuin van de woning is gelegen op het noorden en is eveneens verzorgd aangelegd en geniet een prachtig vrij uitzicht en biedt middels een looppad toegang tot de voordeur.

BIJZONDERHEDEN - Zeer fraai gelegen tussenwoning in de kindvriendelijke woonwijk "Hoge Vucht" met vrij uitzicht aan de voorzijde - Heerlijke tuin op het zuiden met vrijstaande stenen berging en een achterom - Voorzien van energielabel C - Voorzien van maar liefst 5 slaapkamers - Kindvriendelijke locatie mede door de autoluwe straat - Per direct geschikt voor fijne bewoning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 177

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 177

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda

Wooninfluencers

Laden..