Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop: kluswoning met veel potentie aan de Jadestraat 74, Breda

Ben jij op zoek naar een woning met karakter, die je volledig naar eigen wens kunt aanpassen? Dan is de hoekwoning aan de Jadestraat 74 in Breda dé woning voor jou. Deze ruime opknapper biedt volop mogelijkheden om er jouw droomhuis van te maken. Met een royale tuin op het oosten, drie slaapkamers, een gedateerde maar royale badkamer, en een ruime zolder met dakkapel, zijn de basiskenmerken aanwezig voor een prachtige transformatie. Een ideaal project voor handige klussers en doe-het-zelvers!

Locatie: rustige wijk met alle voorzieningen in de buurt

De woning is gelegen in een rustige woonwijk in Breda, waar je geniet van een gemoedelijke sfeer en volop ruimte voor ontspanning. Jadestraat 74 is een hoekwoning, wat betekent dat je naast de royale tuin ook profiteert van extra privacy. De wijk is kindvriendelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen, zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid is uitstekend: binnen enkele minuten zit je op de snelwegen richting steden zoals Rotterdam, Tilburg en Antwerpen. Bovendien is het gezellige stadscentrum van Breda gemakkelijk te bereiken, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en een bruisend uitgaansleven.

De woning: een karaktervolle opknapper

Jadestraat 74 biedt veel ruimte en mogelijkheden voor wie bereid is om de handen uit de mouwen te steken. Hoewel de woning verouderd is en op diverse vlakken gemoderniseerd moet worden, heeft het huis een solide basis. De authentieke details en royale ruimtes geven het pand veel karakter en maken het geschikt voor een grote variatie aan woonwensen.

Het huis is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt over een ruime woonkamer, een aparte keuken, twee slaapkamers op de eerste verdieping, een royale maar gedateerde badkamer, een wasruimte en een extra slaapkamer op de tweede verdieping met een dakkapel.

Begane grond: woonkamer, keuken en toegang tot de tuin

Bij binnenkomst in de woning betreed je de hal, die toegang biedt tot de woonkamer, keuken en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is ruim opgezet en heeft veel potentie om een gezellige leefruimte te worden. Met voldoende lichtinval en een praktische indeling is dit een plek waar je met wat renovatiewerk een sfeervolle woon- en eetkamer kunt creëren. Denk aan het plaatsen van een mooie houten vloer, het vernieuwen van de wanden en het toevoegen van een moderne inrichting om de ruimte helemaal naar eigen smaak te maken.

De aparte keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ook deze ruimte vraagt om modernisering, maar biedt voldoende mogelijkheden voor een functionele en stijlvolle keukenopstelling. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een moderne keuken met inbouwapparatuur, veel kastruimte en eventueel een kookeiland om de ruimte optimaal te benutten.

Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de ruime tuin op het oosten. Deze tuin is een van de grote pluspunten van de woning. Dankzij de ligging op het oosten geniet je hier van heerlijke ochtenden in de zon, terwijl er ook later op de dag nog voldoende lichtinval is. De tuin is ruim genoeg om een mooi terras aan te leggen, te voorzien van groen en zelfs een eventuele uitbouw van de woning behoort tot de mogelijkheden. Bovendien biedt de hoekligging van het huis extra privacy.

Eerste verdieping: twee slaapkamers en royale badkamer

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een royale badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en bieden voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Beide kamers profiteren van veel lichtinval door de grote ramen. Hoewel ook deze ruimtes gemoderniseerd moeten worden, is de basis goed en kun je hier met wat opknapwerk prachtige slaapkamers van maken.

De badkamer op deze verdieping is royaal, maar verouderd. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor een volledige renovatie. Je zou hier bijvoorbeeld een moderne inloopdouche, een ligbad en een dubbel wastafelmeubel kunnen realiseren. Met voldoende ruimte om te spelen kun je hier een luxe spa-achtige badkamer creëren die voldoet aan alle moderne gemakken.

Wasruimte en bergruimte

Op de eerste verdieping bevindt zich ook een handige wasruimte. Deze ruimte biedt plek voor de wasmachine en droger en kan eventueel worden uitgebreid met extra opbergruimte voor schoonmaakspullen of wasmanden. Een praktische toevoeging die ervoor zorgt dat je op de tweede verdieping ruimte overhoudt voor een volwaardige slaapkamer.

Tweede verdieping: extra slaapkamer met dakkapel

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en herbergt een derde slaapkamer, die voorzien is van een dakkapel. Dit zorgt niet alleen voor extra lichtinval, maar maakt de ruimte ook veel bruikbaarder. De kamer is ruim genoeg voor een slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte, afhankelijk van je wensen. Ook hier zijn er volop mogelijkheden om de ruimte helemaal naar eigen smaak en behoefte in te richten.

Dankzij de dakkapel biedt deze verdieping net dat beetje extra leefruimte wat de woning nog aantrekkelijker maakt. Voor gezinnen kan dit de perfecte kamer zijn voor een oudere tiener of als werkplek voor thuiswerkers. Tuin: volop ruimte voor creativiteit

Zoals eerder genoemd beschikt de woning over een royale tuin op het oosten. Deze tuin biedt veel mogelijkheden om een mooie buitenruimte te creëren waar je volop kunt genieten van de rust en privacy. Of je nu groene vingers hebt en een bloementuin wilt aanleggen, of liever een groot terras wilt met een loungehoek en barbecue, de ruimte biedt volop mogelijkheden.

Een woning met potentie

Kortom, de woning aan de Jadestraat 74 in Breda is een echte opknapper, maar wel een met enorm veel potentie. Dankzij de ruime indeling, de royale tuin en de verschillende uitbreidingsmogelijkheden kun je van dit huis een prachtige, moderne woning maken die helemaal voldoet aan jouw woonwensen.

Ben je handig en zie je kansen in deze kluswoning? Dan is dit een geweldige kans om een woning helemaal naar eigen smaak te transformeren. Of je nu een gezinshuis wilt creëren, een woning met een werkplek of hobbyruimte, of juist een knusse starterswoning, Jadestraat 74 biedt volop mogelijkheden.

Kom kijken en ontdek de mogelijkheden

Deze woning is een kans voor de echte aanpakker! Wil je meer informatie of de woning met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging. Wij laten je graag zien wat deze woning te bieden heeft en denken met je mee over de renovatiemogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars