Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

PERFECT VOOR STARTERS EN EENPERSOONSHUISHOUDENS

Ontdek dit moderne 2-kamer maisonnette in het levendige Stationskwartier, aan de rand van de populaire wijk Belcrum en gelegen aan station Breda Centraal. Deze woning is ideaal voor starters of één- of tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar comfort en een centrale locatie. Met een eigen parkeerplaats en een actieve VVE kun je hier zonder zorgen wonen. De maisonnette biedt een ruime slaapkamer, een moderne badkamer en een goed uitgeruste keuken. Bovendien is er veel lichtinval door de hoge plafonds en grote ramen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Modern comfortabel 2-kamer maisonnette verdeeld over 2 woonlagen.
Eigen parkeerplaats op het parkeerdek van het Centraal Station.
Actieve VVE met een bijdrage van € 219,76 per maand voor het appartement en € 24,18 voor de parkeerplaats.
Grote slaapkamer op de bovenste woonlaag met aangrenzende badkamer, voorzien van een inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting.
L-hoek opgestelde keuken met inductiekookplaat, afzuiging en combi-oven.
Appartement opgeleverd in 2015 met hoogwaardige materialen en volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en koeling d.m.v. WKO systeem.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze moderne 2-kamer maisonnette en voel je direct thuis. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer dankzij de hoge plafonds en grote ramen.

De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek, waar je kunt ontspannen na een drukke dag. Zet de openslaande deuren van het Frans balkon open en verbindt binnen met buiten. 

De keuken, in een praktische L-hoek opstelling, is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, afzuiging en combi-oven. Hier kun je gemakkelijk heerlijke maaltijden bereiden terwijl je geniet van het uitzicht over de levendige omgeving van Stationskwartier.

Boven vind je de ruime slaapkamer, een rustige plek waar je heerlijk kunt ontspannen maar die zo ruim is dat je gemakkelijk ook nog een extra hoek kan creëren voor bijvoorbeeld een werkplek met bureau. De aangrenzende badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen begin of einde van je dag is hier aanwezig.

De woning beschikt ook over een eigen parkeerplaats op het parkeerdek van het Centraal Station, wat extra gemak en veiligheid biedt. De actieve VVE zorgt voor het regelen van de opstalverzekering, onderhoudsreserveringen en de schoonmaakkosten van de algemene ruimtes, waardoor je zonder zorgen kunt wonen.

Met een energielabel A blijft je energierekening laag en draag je bij aan een duurzame toekomst. De gemeenschappelijke fietsenberging biedt voldoende ruimte voor je fiets. 

UNIEKE VOORDELEN

Deze maisonnette heeft een woonoppervlakte van 61 vierkante meter en is verdeeld over twee woonlagen, wat zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel. De woning is in 2015 opgeleverd met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een volwaardig isolatiepakket, wat bijdraagt aan het wooncomfort. Dankzij de vloerverwarming en koeling door het WKO systeem geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze moderne 2-kamer maisonnette bevindt zich in het bruisende Stationskwartier aan de rand van de wijk Belcrum. De woning is verdeeld over twee woonlagen en beschikt over een eigen parkeerplaats op het parkeerdek van het Centraal Station. De maandelijkse bijdrage aan de actieve VVE bedraagt € 219,76 voor het appartement en € 24,18 voor de parkeerplaats, inclusief opstalverzekering, onderhoudsreserveringen, schoonmaakkosten en elektra van de algemene ruimtes. De bovenste woonlaag biedt een grote slaapkamer met een aangrenzende badkamer, voorzien van een inloopdouche en wasmachine aansluiting. De keuken is in een L-hoek opstelling en uitgerust met een inductiekookplaat, afzuiging en combi magnetron.

Benieuwd naar meer? Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek je nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 201

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 201

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda