Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop: modern en comfortabel 2-kamer appartement aan de Middellaan 416, Breda

Op zoek naar een appartement met een uitstekende ligging binnen de prachtige singels van Breda? Dan is Middellaan 416 precies wat je zoekt. Dit moderne 2-kamer appartement biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos en comfortabel leven. Gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en nog geen 5 minuten van de historische binnenstad met haar gezellige terrasjes, is het de ideale woning voor wie centraal wil wonen zonder in te boeten aan rust en privacy. Met een energielabel B, royale woonruimte, een eigen berging in de onderbouw en de potentiële mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder te huren, is deze woning praktisch en efficiënt ingedeeld.

Locatie: het beste van Breda binnen handbereik

Middellaan 416 ligt op een toplocatie in Breda. Slechts enkele minuten lopen en je staat midden in de historische binnenstad van Breda, bekend om zijn gezellige terrassen, winkels, restaurants en culturele hotspots. De Grote Markt, het stadspark Valkenberg, en de indrukwekkende Grote Kerk liggen allemaal op steenworp afstand.

Ook het Centraal Station van Breda ligt op loopafstand. Dit maakt het appartement ideaal voor forenzen, met directe verbindingen naar steden als Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Met de auto zit je bovendien snel op de uitvalswegen richting de A16 en A27. Een perfecte ligging voor wie een centrale en goed bereikbare woonplek zoekt. Het appartement: modern en instapklaar

Het appartement zelf is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met een uitstekende, gezonde Vve en een dienstbare en vriendelijke gebouwbeheerder die zelf in hetzelfde complex woont. Bij binnenkomst valt meteen het gevoel van ruimte op. De woning is praktisch ingericht, wat betekent dat je er zonder veel aanpassingen direct kunt intrekken. De neutrale kleuren en het strakke afwerkingsniveau maken het eenvoudig om je eigen stijl aan de woning toe te voegen.

Ruimtelijke indeling

Bij binnenkomst betreed je een hal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes in het appartement. De royale woonkamer is licht en ruimtelijk opgezet, dankzij de grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

De open keuken is praktisch ingedeeld met veel kastruimte. De keuken is ruim genoeg om comfortabel te kunnen koken, terwijl je toch in contact blijft met je gasten in de woonkamer.

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van het gebouw. De slaapkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Dankzij de rustige ligging geniet je hier van een goede nachtrust, net ver genoeg en toch vlakbij het drukke stadsleven. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot een fijn balkon waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht, bijvoorbeeld met een kop koffie in de ochtend of een glaasje wijn in de avondzon.

Aparte ruimte voor cv-ketel en wasmachine

Een bijzonder praktisch aspect van dit appartement is de aparte technische ruimte, waar zowel de cv-ketel als de wasmachine opgesteld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de wasmachine uit het zicht blijft en het geluidsniveau in het appartement laag blijft. Ook biedt deze ruimte extra opbergruimte voor bijvoorbeeld schoonmaakspullen of andere huishoudelijke items.

Badkamer en toilet

De badkamer is modern en compleet uitgerust. Er is een ruime inloopdouche, een ligbad en een wastafel met spiegel en voldoende opbergruimte voor al je toiletartikelen. Het toilet is apart van de badkamer, wat extra comfort biedt voor zowel bewoners als gasten.

Berging in de onderbouw

Bij het appartement hoort een eigen berging in de onderbouw van het complex. Deze ruimte biedt genoeg plek voor het stallen van fietsen, gereedschap of andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Zo houd je het appartement zelf netjes en opgeruimd, zonder dat je concessies hoeft te doen aan opbergruimte.

Duurzaam en energiezuinig: energielabel B

Middellaan 416 beschikt over een energielabel B, wat betekent dat het appartement relatief energiezuinig is. Dit vertaalt zich in lagere energiekosten en een duurzamer wooncomfort. De goede isolatie, recentelijk in heel het complex vernieuwde ventilatiesystemen en de moderne cv-installatie dragen bij aan een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door. Dit is niet alleen gunstig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Comfortabel wonen in een goed onderhouden complex

Het appartementencomplex waarin Middellaan 416 zich bevindt, is goed onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken. De gezamenlijke entree is netjes en beveiligd, waardoor je je altijd veilig voelt in huis. De vereniging van eigenaren is actief en zorgt ervoor dat het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes schoon en in goede staat blijven.

Parkeren en bereikbaarheid

Parkeren is in deze buurt goed geregeld. Hoewel het appartement zelf geen eigen parkeerplaats heeft, zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar in de directe omgeving. Daarnaast is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Breda, zodat je altijd verzekerd bent van een plek in de buurt.

De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Binnen enkele minuten sta je op het Centraal Station, waar je kunt kiezen uit tal van trein- en busverbindingen. Ook met de auto ben je snel op weg, dankzij de nabijheid van belangrijke uitvalswegen. Dit maakt Middellaan 416 niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een strategisch gelegen woning voor forenzen.

Conclusie: een instapklaar appartement op een toplocatie

Middellaan 416 biedt alles wat je kunt wensen van een modern appartement: een uitstekende ligging nabij het centrum en het station, een comfortabele en praktische indeling, en energiezuinig wonen. Dankzij de ruime woonkamer, keuken, en fijne slaapkamer kun je hier genieten van optimaal wooncomfort. De aparte ruimte voor de cv-ketel en wasmachine en de eigen berging in de onderbouw maken het plaatje compleet.

Of je nu een starter bent, een werkende professional of iemand die wil genieten van de gemakken van een stadsappartement, dit 2-kamer appartement aan de Middellaan is een unieke kans. Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging om zelf te ervaren wat deze woning te bieden heeft!

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 191

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 191

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars