Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen dichtbij het centrum van Raamsdonksveer? Hier ligt deze verrassend ruime en karakteristieke dijkwoning op een mooie locatie in de wijk "Rivierzicht Zuid” met een vrijstaande stenen berging en een tuin gelegen op het zuidwesten.

Dit bijna nieuwe huis ligt aan de Keizersdijk, de Bergsedijk en rivier De Donge en op korte afstand bevinden zich diverse openbare voorzieningen waaronder winkels, scholen, sportaccommodaties, zwembad en openbaar vervoer. Het huis heeft een goede en snelle aansluiting naar de A27 (Breda-Utrecht) en de A59.

De woning, type dijkwoning, staat op een perceel van 102 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 134 m2 en een inhoud van ca. 475 m3. Het bouwjaar van de woning is 2009. De woning is zeer royaal van opzet, volledig geïsoleerd (energielabel A), draai ramen met HR- glas. In 2015 is er een dakkapel geplaatst op de 2e verdieping. Daarnaast beschikt de woning ook nog eens over 2 airco’s.

Indeling van de woning:

SOUTERRAIN: (onder dijkniveau welke geheel voorzien is van vloerverwarming) Vanuit de woonkamer middels trapafgang bereikt u de zeer royale woonkeuken (ca. 22m²) voorzien van fraaie tegelvloer, gestucte wand- en plafondafwerking. In de woonkeuken is het keukenblok in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. Toegang tot een ruim opgezette bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot de verzorgde achtertuin welke op het zuidwesten is gelegen.

BEGANE GROND: (Dijkniveau welke geheel voorzien is van vloerverwarming) Entree/ hal met meterkast (7 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars) en de toiletruimte. De moderne toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van wandcloset en een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de ruime living (ca. 31m²) voorzien van een airco, een nette tegelvloer en strak gestucte wanden. Tevens heeft u vanuit de woonkamer middels de trap op- en afgang toegang tot de eerste verdieping en het souterrain. Door de grote raampartijen heeft de woonkamer een heerlijke lichtinval. De ramen aan de achterzijde zijn voorzien van screens.

EERSTE VERDIEPING: Overloop vanwaar u toegang heeft tot twee slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde van de woning en slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van nette laminaatvloeren, gestucte wanden en plafonds. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een frans balkon. De luxe badkamer is volledig betegeld. De badkamer is met hoogwaardig sanitair ingericht, te weten een ligbad, inloopdouche wastafelmeubel met dubbele kraan en een wandcloset. Ook hier zijn de ramen aan de achterzijde voorzien van screens.

TWEEDE VERDIEPING: Middels vaste trap te bereiken overloop met toegang tot de 3e slaapkamer. Op de voorzolder is de 2e airco geplaatst en er is een vaste kast met opstelling van de HR cv-combiketel (ca. 2009) en de unit mechanische ventilatie. De 3e slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel met rolluik en bergruimte achter de schotten. Ook deze verdieping is geheel voorzien van een laminaatvloer en gestucte wandafwerking.

TUIN: De zonnige achtertuin is op het zuidwesten gelegen en beschikt over een vrijstaande stenen berging (voorzien van elektra) en een eigen achterom. De achtertuin beschikt tevens nog over een vrijstaande overkapping, een elektrisch zonnescherm, een buitenkraan en diverse borders. Praktische 2e berging met 2 elektrische roldeuren.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze werkelijk unieke woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 102

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 475

Overige

Perceel oppervlakte 102

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek