Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leuk afgewerkt 4-kamer appartement met balkon op de 4e verdieping!

Ontdek dit sfeervolle appartement, perfect gelegen op de 4e verdieping van een goed onderhouden complex met lift. Met een royale woonoppervlakte van circa 83 m² en een eigen berging (ca. 9m²) op de begane grond, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Pluspunten die dit appartement extra bijzonder maken: • Ruim wonen: Woonoppervlakte van ca. 83 m² en een inhoud van 269 m³, exclusief berging. • Comfort en gemak: Voorzien van een lift, complete keuken en airconditioning. • Instapklaar: Netjes afgewerkt met een moderne laminaatvloer en lichte wanden. • Gebouwd in 1966: Een karakteristiek gebouw met een solide bouwstijl. • Ideale ligging: Vrij uitzicht op groen en in de buurt van alle voorzieningen.

Indeling van het appartement: Bij binnenkomst via de entree/hal, voorzien van een meterkast, krijg je toegang tot de ruime, lichte woonkamer. Dankzij het zijraam met kunststof kozijnen valt het daglicht prachtig binnen, wat zorgt voor een aangename sfeer. De woonkamer is afgewerkt met een lichte wandafwerking en een gestuct plafond en biedt toegang tot het balkon op het noordwesten met een heerlijk vrij uitzicht over de groene omgeving.

De semi-open keuken grenst direct aan de woonkamer en is uitgerust met alles wat je nodig hebt: een oven, magnetron, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, en volop werk- en bergruimte.

Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een eetkamer/slaapkamer. Vanuit een halletje heb je toegang tot het toilet, de badkamer en twee extra slaapkamers, alle voorzien van een nette laminaatvloer en stucwerk. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een wastafelmeubel en een douchecabine.

Perfecte locatie: Op loopafstand vind je een supermarkt, sportfaciliteiten en het historische centrum van Geertruidenberg. Met uitvalswegen als de A27 en A59 in de buurt ben je bovendien snel op weg naar je bestemming!

Bijzonderheden: • V.V.E.-bijdrage: € 185,- per maand, inclusief voorschot stookkosten en water. • Het appartement is grotendeels voorzien van dubbelglas. • Voldoende parkeergelegenheid rondom het complex. • Privé berging in het souterrain. • Geniet van een geweldig vrij uitzicht over de groene omgeving.

Kortom, een instapklaar appartement op een toplocatie dat zeker de moeite waard is om te bezichtigen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 275

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek