Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een kindvriendelijke wijk “Achter de Hoeven” in Raamsdonksveer? Hier ligt deze verrassend leuke verspringende woning met een vrijstaande stenen berging/overkapping en een tuin gelegen op het westen.

De woning staat op een perceel van 156 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 90 m2 en een inhoud van ca. 320 m3. Het bouwjaar van de woning is 1995. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, volledig geïsoleerd. Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel Remeha (bouwjaar 2022). Aan de achterzijde op de begane grond zijn er rolluiken geplaatst. Op de 2e verdieping is er nog extra een dakkapel geplaatst.

Aan de voorzijde zijn er volop parkeerplaatsen gelegen en heeft de woning een lekker vrij uitzicht.

Indeling van de woning:

BEGANE GROND: Entree/ hal met meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen met trapkast en heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. Aan de achterzijde is de woonkeuken gelegen met een keukenblok in een rechte opstelling geplaatst en deze is voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. De woonkamer en de keuken worden op een ruimtelijke manier gescheiden van elkaar middels een half hoge muurtje, hierdoor zijn beide ruimtes makkelijk in te delen. Voorts nog een tussenhal met trapopgang naar de 1e verdieping alsmede de volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

EERSTE VERDIEPING: Overloop vanwaar u toegang heeft tot drie slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en slaapkamer 2 is eveneens aan de voorzijde gelegen. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dakkapel. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van nette laminaatvloeren, gestucte wanden en plafonds. De badkamer is volledig betegeld en heeft een dakkapel. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING: Middels vaste trap te bereiken open zolder-/slaapkamer met een dakkapel. Op deze verdieping is c.v.-installatie gesitueerd, zitten de aansluitingen voor de wasapparatuur en is de unit mechanische ventilatie geplaatst. Eenvoudig is hier nog een volwaardige slaapkamer te realiseren.

TUIN: De zonnige achtertuin is op het westen gelegen en beschikt over een vrijstaande stenen berging met aangebouwde overkapping (voorzien van elektra) en een eigen achterom. De achtertuin beschikt tevens nog over een buitenkraan en diverse borders en een soort van vrijstaande overkapping met zonwering.

Ligging en omgeving Binnen de gemeente Geertruidenberg treft u een breed scala aan mogelijkheden om de vrije tijd aangenaam door te brengen. Een keur aan sportverenigingen vindt u er, maar ook sport- en fitnesscentra, 2 openlucht zwembaden. Verder zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden op watersportgebied (Brabantse Biesbosch) en andere vormen van recreatie. Ook winkelen, een terrasje pakken en lekker uit eten kunt u binnen de gemeentegrenzen. Het hele jaar door zijn er diverse evenementen. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen (A27 & A59 richting A16) is uitstekend.

Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze werkelijk unieke woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 319

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 319

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek