Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze aantrekkelijk gelegen woning in een kindvriendelijke en ruim opgezette wijk. Deze tussenwoning is perfect voor gezinnen, met alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien ligt de woning gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A-59 en A-27, die binnen vijf minuten te bereiken zijn.

Belangrijkste Kenmerken:

• Gebouwd in circa 1985 en volledig voorzien van dubbele beglazing. • Woonoppervlakte van bijna 100 m² (97 m²). • Perceel van 162 m² eigen grond. • Inhoud van 315 m³. • 4 ruime slaapkamers. • Fraai aangelegde tuin met ruime garage/berging.

Indeling van de Woning:

Begane Grond: Bij binnenkomst via de entree komt u in een hal voorzien van een nette laminaatvloer. Hier vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping en een volledig betegelde toiletruimte met fonteintje. Een trapkast biedt extra opbergruimte. De meterkast bevindt zich handig aan de buitenzijde bij de voordeur.

De tuingerichte woonkamer biedt een sfeervolle leefruimte met directe toegang tot de zonnige achtertuin. De open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is goed onderhouden en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De keukeninrichting is ongeveer 20 jaar oud, maar nog steeds in goede staat. De gehele begane grond is afgewerkt met een keurige laminaatvloer.

Eerste Verdieping: De overloop geeft toegang tot drie royale slaapkamers en de badkamer. Deze laatste is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van lichte tegels, een douchecabine, toilet en wastafelmeubel. De badkamer kan naar wens gemoderniseerd worden.

Tweede Verdieping: Op deze verdieping vindt u de vierde slaapkamer, evenals de voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine. Hier bevindt zich ook de opstelling van de HR-combiketel (2022).

Algemeen: De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating, perfect om te genieten van zonnige dagen. De ruime garage is voorzien van elektra en heeft een elektrische garagedeur, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid.

Benieuwd naar deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de vele voordelen van deze mooie tussenwoning aan de Lindonklaan 14 in Raamsdonksveer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek