Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

d’ Onvermoeidelaan 13 Raamsdonksveer

Op prachtige locatie gelegen verrassend ruime en zeer goed onderhouden vrijstaande villa met een vrij gelegen brede zonnige tuin en een royale garage met eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s. Dit zeer aantrekkelijke huis is op een royaal perceel gelegen en heeft een prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde op tegenover gelegen park. De locatie is een van de mooiste plekken van Raamsdonksveer aan de rand van het centrum en aan een park gelegen.

De grootste pluspunten van deze woning zijn: - Bijzonder sfeervolle vrijstaande woning - Speels en ruimtelijk ingedeeld (maar liefst 5 a 6 slaapkamers) - Royale en complete badkamer - Grote garage met flinke oprit - Perceeloppervlakte van 522 m2 - Woonoppervlakte van 202 m2 - Naast woonoppervlakte nog 64 m² extra bruikbare inpandige vloeroppervlakte - Inhoud 851 m³ - Fantastische woonkamer met een mooi uitzicht - professioneel alarmsysteem - Gebouwd met de beste materialen en zeer goed onderhouden. - Gebouwd in 1987 en volledig geïsoleerd en beschikt over 20 zonnepanelen - Energielabel A! Bijzonder sfeervolle vrijstaande woning met een zeer grote garage. De woning is op een fantastische wijze gebouwd en bevindt zich op een mooie locatie in een groene omgeving. Heerlijke gezinswoning met oog voor detail en sfeer afgewerkt! Dit bijzonder ingedeelde huis heeft op de begane grond een extra werk-/slaapkamer. KENMERKEN perceeloppervlakte: totaal 522 m² eigen grond woonoppervlakte: 201 m² (en 64m² extra inpandige bruikbare ruimte) inhoud: 852 m³ bouwjaar: 1987. INDELING Begane grond: Brede hal met trapopgang naar de eerste verdieping en meterkast. Toilet en meterkast aan de rechterzijde van de hal. Vanuit de zeer ruime hal is er toegang tot woonkamer.

De woonkamer is bijzonder sfeervol en heerlijk licht door de vele raampartijen. De woonkamer is L-vormig en fraai afgewerkt met een visgraat-motief eikenvloer en praktische vaste kasten en een schouw met allesbrander. Vanuit de woonkamer is aan de achterzijde via een schuifpui de prachtige en vrij gelegen tuin te bereiken. Via de woonkamer is ook aan de achterzijde de ruime open keuken te bereiken met een klassieke en complete indeling.

De keuken is voorzien van een complete keukeninrichting met sfeervol aanrechtblad, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en lekker veel bergruimte. Tevens is er zicht vanuit de keuken op de achtertuin en toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine/droger. Vanuit de bijkeuken is de werk-/slaapkamer op de begane grond te bereiken. Een keurig afgewerkte tuingerichte kamer die nu in gebruik is als (thuis)werkkamer. Vanuit de bijkeuken is de garage te bereiken welke voorzien is van een elektrische deur met afstandsbediening en ruimte voor 1 auto en veel extra bergruimte. Vanuit de garage is ook weer de achtertuin te bereiken. In de achtertuin is enkele jaren geleden een zeer sfeervolle tuinkamer/overkapping gemaakt. Deze extra tuinkamer is keurig afgewerkt en af te sluiten door glazen schuiframen. Naast de tuinkamer is nog een flinke extra tuinberging gemaakt. De achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van gazon en diverse terrassen. Het meest aantrekkelijke terras bevindt zicht direct aan de woning onder een mooie tweede overkapping waar je ook bij iets minder weer droog buiten kunt zitten.

Eerste verdieping: Zeer royale overloop met toegang tot 4 grote slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van keurige vloerafwerkingen en nette wanden. Er zijn twee slaapkamers aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De eerste verdieping is netjes afgewerkt en heeft aan alle kanten lekker veel lichtinval. Aan de zijkant van de woning is de zeer ruime badkamer gelegen. Deze is voorzien van een douchecabine, ligbad, dubbele wastafelmeubel en een toilet. De kamers en badkamer zijn netjes en verzorgd. Deze verdieping is zeer ruim van opzet en biedt een hele speelse indeling. Als extra is er nog een royale 5e kamer die nu niet als slaapkamer gebruikt wordt maar daar met enige aanpassingen zeker geschikt voor te maken is. Een zeer royale berg-/hobbyruimte met veel lichtinval en extra mogelijkheden.

Tweede verdieping Via een vlizotrap te bereiken grote (berg)zolderverdieping. Deze verdieping is uitermate geschikt om na het plaatsen van een vaste trap nog 1 of 2 extra slaapkamers te maken. Hier staat ook de nieuwe HR CV (Remeha 2023). Een uniek huis in wat u vooral zal verrassen omdat de voorzijde de volledige indeling en de luxe niet helemaal weergeeft. Binnen is dit huis een lust voor het oog door het gebruik van hoogwaardige materialen en een praktische en logische indeling. Kom kijken en laat u overtuigen.

Voor een geweldig en compleet beeld: bekijk de video

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 851

Overige

Perceel oppervlakte 522

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 851

Overige

Perceel oppervlakte 522

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek