Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen aan de rand van het centrum van Raamsdonksveer? Hier vinden we deze prachtige twee onder een kapwoning met tuin, garage en flinke berging en eigen oprit.

Deze woning is gelegen in een gewilde woonwijk in het centrum van Raamsdonksveer en is gebouwd eind jaren tachtig. Zeer goed onderhouden en een sfeervolle afwerking zijn de meest belangrijke zaken die bij deze leuke woning direct opvallen.

Het huis is voorzien van 4 ruime slaapkamers en dak-, muur-, vloerisolatie en dubbele beglazing en is keurig afgewerkt en onderhouden. De woning heeft een eigen oprit met de mogelijkheid om op eigen grond te parkeren. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Deze woning laat zich het beste omschrijven als: fraai afgewerkt, comfortabel en sfeervol.

De grootste pluspunten van deze leuke woning zijn:

- De woning staat op een perceel van 214m² - Is voorzien van een woonoppervlakte van net geen 120m² - Heeft een inhoud van ca. 580m3. - Het bouwjaar van de woning is 1988 - Sfeervolle luxe keuken uit 2008 - Moderne luxe badkamer 2013 - Fraaie woonkamer met fraaie houten vloerdelen. - Eigen oprit, garage en separate flinke berging

Globale indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met meterkast, moderne toiletruimte (2015) met wandcloset en trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van prachtige eiken vloerdelen structuur en stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De sfeervolle keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Deze is in U-opstelling opgesteld en voorzien van een prachtige sfeervol vormgegeven schiereiland met ingebouwde apparatuur zoals een Boretti-fornuis oven met inductie kooplaat (5 pits), koelkast en vriezer, afzuigkap en een vaatwasser. De gehele begane grond straalt rust en kwaliteit uit.

1e Verdieping: De geheel eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De in 2013 vernieuwde moderne badkamer is zeer royaal en voorzien van luxe en ruimte. De badkamer beschikt over een dubbel wastafel-meubel, wandcloset toilet, een ligbad, een douchecabine. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en aan de voorzijde vinden we de grootste slaapkamer. De slaapkamers zijn allemaal keurig afgewerkt en netjes onderhouden.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met toegang tot de zolderkamer (slaapkamer 4) De voorzolder is voorzien van een wastafelmeubel en een kast met de opstelling van de HR cv ketel uit 2017. De slaapkamer is voorzien van een groot Velux dakraam, bergkasten,

Tuin: Nette geheel omsloten achtertuin met eigen achterom. De zeer kindvriendelijke en privacy biedende tuin is gelegen op het zuiden met bestrating en borders met planten. Naast de royale garage die via de tuin en de oprit te bereiken is, is er nog een flinke berging die ideaal is als tuin berging of als klusruimte.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Door de ideale ligging van de wijk zit u dichtbij uitvalswegen en bent u overal snel ter plekke.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 214
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 214
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek