Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze keurig afgewerkte leuke hoekwoning met moderne uitstraling is gelegen in een kinderrijke en centraal gesitueerde woonwijk met een goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen op loopafstand.

Dit moderne huis beschikt over een achtertuin op het noordoosten met eigen achterom en een berging. Aan de voorzijde is een ruime parkeervoorziening en ook achter de woning zijn er diverse parkeerplaatsen gelegen. Daardoor is er veel parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De oppervlakte van het perceel is 128m² en de woonoppervlakte bedraagt maar liefst 106m² de inhoud is 375m³. Het bouwjaar van de woning is 2009.

De woning is netjes onderhouden en is volledig geïsoleerd en volledig voorzien van isolerende beglazing (HR++ glas). De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. verwarming en warm water middels warmtepomp welke gebruik maakt van aardwarmte.

Indeling van de woning:

Begane grond: Zij- entree/hal met trapopgang, meterkast, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. De woning is voorzien van stucwerk en spuitwerk muur-, en plafondafwerkingen en een moderne laminaatvloer met vloerverwarming. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. Ook is er in de woonkamer een grote trapkast met unit vloerverwarming en warmtepomp. Aan de achterzijde is de moderne keuken in een lichte kleurstelling geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Voorts is er nog een grote koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De achtertuin is overwegend op het noordoosten gelegen en voorzien van een leuk gazonnetje (kunstgras) met aan de achterzijde over de vrijstaande houten berging welke voorzien is van elektra.

1e Verdieping: Overloop welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers en de volledig betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De gehele verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer met vloerverwarming en stucwerk wandafwerking.

2e Verdieping: Via een vaste trap te bereiken grote open zolderkamer (slaapkamer) een fraaie en lichte afwerking en veel lichtinval. Deze slaapkamer is ook keurig afgewerkt met stucwerk en een moderne laminaatvloer met vloerverwarming, vanuit deze heerlijke ruime 3e (slaap)kamer is er toegang tot het keurig afgewerkte dakterras welke aan de voorzijde en op zuiden is gelegen. De zonaanbidder kan hier heerlijk en vol privacy van de zon genieten. Op deze verdieping is er ook een extra keukenblok geplaatst met koud en warm water en in het blok is de aansluiting voor de wasmachine netjes verwerkt. Voorts is er een mechanische ventilatie-unit aanwezig.

Ligging en omgeving Binnen de gemeente Geertruidenberg treft u een breed scala aan mogelijkheden om de vrije tijd aangenaam door te brengen. Een keur aan sportverenigingen vindt u er, maar ook sport- en fitnesscentra, 2 openlucht zwembaden. Verder zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden op watersportgebied (Brabantse Biesbosch) en andere vormen van recreatie. Ook winkelen, een terrasje pakken en lekker uit eten kunt u binnen de gemeentegrenzen. Het hele jaar door zijn er diverse evenementen. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen (A27 & A59 richting A16) is uitstekend.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze fraaie woning, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 128
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek