Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rentmeestersstraat 35 te Raamsdonk.

Leuk en rustig gelegen in een gezellige woonwijk aan de rand van de dorpskern, een grotendeels moderne afgewerkte hoekwoning met garage en berging. Ligging in een rustig stukje Raamsdonk met diverse typen woningen en een goede bereikbare ligging. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen.

De woning is modern, heeft een goed afwerkingsniveau, is bijna volledig geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing. Recentelijk is er een nieuwe badkamer en airco geplaatst. Verder zijn er in 2023 11 hoogwaardige zonnepanelen gelegd.

De grootste pluspunten van deze woning zijn:

- Ruime garage aan de achterzijde gelegen. - Voorzien van moderne ruime (woon)keuken uit 2015. - Fraaie moderne nieuwe badkamer uit 2021. - Voorzien van airco 2024 en CV ketel uit 2012. - Voorzien van 11 zonnepanelen (2023). - Ruim perceel van 132 m² en nagenoeg volledig geïsoleerd. - Inhoud 335 m³, woonoppervlakte 97 m² - Keurig afgewerkt en instap klaar en gedeeltelijk voorzien van rolluiken. - Gezellige nette zonnige achtertuin. - Woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming.

Begane grond: Entree/hal met tegelvloervloer, toiletruimte en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de ruime Z vormige woonkamer met lichte tegelvloer met vloerverwarming. Lichte sfeervolle woonkamer met grote raampartijen en daardoor een heerlijke lichtinval en leefruimte. Verder is de woonkamer bijzonder fraai afgewerkt met een schuurwerk plafond en sierlijsten. Aan de achterzijde vinden we de ruime moderne open keuken in een hoek opstelling. De keuken is voorzien van lichte kleurstelling en diverse inbouwapparatuur zoals o.a. vaatwasser, koelkast met vriezer, combi-oven, afzuigkap en inductiekookplaat (2024). Naast de keuken is er nog een leuke kleine koffiecorner en een airco aanwezig. Aan de achterzijde middels deur toegang tot de tuin. De tuin is netjes aangelegd en voorzien van bestrating. De tuin heeft een eigen achterom en geeft toegang tot de garage. De garage is lekker ruim en voorzien van een elektrische deur. 1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 royale slaapkamers alsmede de badkamer. De badkamer is modern en slechts een paar jaar oud. De badkamer is voorzien van volledige betegeling en wastafelmeubel, een inloopdouche, een wandcloset-toilet en een whirlpool-ligbad. De gehele 1e verdieping is voorzien van een fraaie nette PVC-laminaatvloer en diverse vaste kasten.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderkamer met de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, dakvenster en opstelling van de HR. Cv combiketel uit 2012. Deze zolderruimte is te gebruiken als werkkamer/slaapruimte of als bergruimte. Voor een mooi en compleet beeld van de woning: bekijk de video. Hebben wij uw belangstelling gewekt, maak dan snel een afspraak om deze woning in het echt te bekijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 335

Overige

Perceel oppervlakte 132

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 335

Overige

Perceel oppervlakte 132

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek