Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeer, heel veel sfeer in deze mooie eindwoning in het stadsdeel Stratum. Een gezellige woonkamer met een houtkachel, een moderne badkamer en 4 slaapkamers leggen de basis voor veel woonplezier. En dat met winkels en het Sint Bonifaciuspark op een steenworp afstand.

Begane grond: bij het bereiken van de voordeur ervaar je direct de sfeer van dit huis, de beschutte maar ook groene voortuin begeleid je naar de voordeur; hal met tegelvloer en garderobenis; toilet; trapkast; gezellige op de tuin georiënteerde woonkamer met grote ramen (met sfeerverhogende roede verdeling), houten vloerdelen en een houtkachel; half open keuken met een groot fornuis voorzien van een gaskookplaat, elektrische oven en afzuigkap. Aansluitend aan twee zijden betegeld aanrechtblad met spoelbak onder het raam; bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en andere huishoudelijke apparaten en een deur naar de voortuin.

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer die in de slaapkamers doorloopt; slaapkamer 1 aan de achterzijde van de woning van circa 10 m2 met inbouwkasten ; slaapkamer 2 aan de achterzijde van circa 9 m2 met vaste kast ; slaapkamer 3 aan de voorzijde van circa 5 m2 met vaste kast; gemoderniseerde badkamer met ligbad, separate inloop douche en wastafel met 2 muurkranen.

2e Verdieping: Grote voorzolder met laminaatvloer en dakkapel, CV combi-ketel en bergruimte; zolder slaapkamer met laminaatvloer van ongeveer 13 m2 vloeroppervlak met dakkapel.

3e Verdieping: Vanuit de voorzolder is via een luik een handige vliering bereikbaar.

Tuin: De achtertuin ligt op het zuid westen en biedt veel privacy. Leuke terrassen en borders zorgen voor een een oase van rust en groen. Achter in de tuin ligt de berging met een deur naar de achterom. Er is ook een 2e deur vanuit de tuin naar de achterom.

Bijzonderheden: * de extra brede dakkapel met dubbel glas zorgt voor een grote 2e verdieping * voegwerk van de woning is vernieuwd * schilderwerk buiten 2023 * HR CV ketel 2022

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 149

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 149

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA