Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in Blixembosch, de parel van Eindhoven! Deze prachtige woning is een absolute droom voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en mensen die het beste van de stad binnen handbereik willen hebben. Met zijn moderne indeling, royale tuin en energielabel B, biedt dit huis alles wat je zoekt. Gelegen nabij een fraai groen plantsoen en diverse voorzieningen, is dit de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. 

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

- Gewilde locatie: Gelegen in de populaire wijk Blixembosch, met een groen plantsoen met diverse speeltoestellen op steenworp afstand.
- Perfecte voorzieningen: Dicht bij wijkwinkelcentrum Blixembosch, Winkelcentrum WoensXL, Maxima Medisch Centrum, sportpark 't Bokt en nog veel meer.
- Indeling: Ruime hal, royale woonkamer met fijne keuken en serre, drie slaapkamers, badkamer met inloopdouche, toilet en vaste wastafel, plus een praktische was-/bergruimte met CV-opstelling.
- Tuin en garage: Geniet van een ruime tuin op het noordoosten met een handige garage.
- Duurzaamheid: Volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel B.
- Beschikbaarheid: De woning is op korte termijn beschikbaar voor haar nieuwe bewoners.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

 Je loopt door de ruime hal naar de royale woonkamer,  voorzien van grote ramen waar natuurlijk licht binnenvalt. De moderne keuken, loopt door in een gezellige serre. Hier kijk je uit over de prachtig aangelegde tuin op het noordoosten.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, elk met hun eigen karakter en charme. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een vaste wastafel. Een praktische was-/bergruimte biedt niet alleen plaats voor je wasmachine en droger, maar ook voldoende ruimte voor al je opslagbehoeften.

De ruime tuin nodigt uit tot lange zomerdagen. De garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook voor fietsen, gereedschap en tuinspullen. Het energielabel B zorgt ervoor dat je woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam is.

Met een perceeloppervlakte van 233 vierkante meter heb je voldoende ruimte om te genieten en je eigen persoonlijke touch aan te brengen. De locatie is ideaal: je woont nabij een fraai groen plantsoen met diverse speeltoestellen waar kinderen veilig kunnen spelen en buren samenkomen. Op korte afstand vind je alle voorzieningen die je nodig hebt: supermarkt, winkelcentra, medische voorzieningen, scholen, sportfaciliteiten en recreatieparken zoals Aquabest en Attractiepark Dippie Doe.

HOOFDKENMERKEN UITGELICHT

Deze woning biedt je niet alleen een fantastisch thuis, maar ook een geweldige leefomgeving. De nabijheid van het groene plantsoen met speeltoestellen is een pluspunt voor gezinnen met kinderen. Het gemak van diverse voorzieningen zoals wijkwinkelcentrum Blixembosch, Winkelcentrum WoensXL, Maxima Medisch Centrum en sportpark 't Bokt maakt het dagelijks leven eenvoudig en plezierig. De indeling van de woning is ideaal voor comfortabele en moderne woonervaringen, met een ruime hal, royale woonkamer, fijne keuken, serre, drie slaapkamers, een badkamer, en praktische was-/bergruimte. De ruime tuin op het noordoosten met praktische garage biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en opslag. De volledige isolatie en energielabel B zorgen voor een duurzaam en energie-efficiënt huis. Niet te vergeten, de woning is op korte termijn beschikbaar, klaar om jouw nieuwe thuis te worden!


Plan direct je bezichtiging in via onze website en ontdek jouw nieuwe thuis! ????

OPROEP TOT ACTIE

Stap binnen in dit fantastische huis en voel je meteen thuis. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website en plan vandaag nog je bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 233

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 233

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij