Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ruime en Moderne Split-Level Woning voor Gezinnen

Welkom in de rustige en kindvriendelijke wijk Heesterakker, waar deze goed onderhouden split-level woning klaar staat om nieuwe bewoners te verwelkomen. Perfect voor jonge gezinnen en professionals die hun bedrijf aan huis willen voeren, biedt deze woning vier ruime slaapkamers, moderne voorzieningen en een recent vernieuwde achtertuin. De ideale woon- en werkbalans in een buurt waar alles binnen handbereik is.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Goed onderhouden split-level woning: Diverse leefruimtes op verschillende niveaus, ideaal voor gezinnen en thuiswerkers.
Rustige en kindvriendelijke wijk: Dichtbij natuurgebied de Dommel, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen.
Vernieuwde Achtertuin: Met borders, beplanting en een zonneterras, bereikbaar via een trap vanaf het dakterras.
Energiezuinig: Voorzien van muur-, glas- en dakisolatie, kunststofkozijnen, airco en plintverwarming in de keuken.

Entree en Souterrain

Bij binnenkomst via de entree word je verwelkomd door een hal met een laminaatvloer die direct een gevoel van luxe en comfort uitstraalt. Hier vind je een betegelde toiletruimte met wandcloset. De inpandige garage is gemakkelijk toegankelijk vanuit de hal en biedt ruimte voor zowel een auto als een wasmachine. Vanuit de hal leidt een trapopgang je naar de woonkeuken, maar niet voordat je het souterrain hebt verkend. Deze verdieping is ideaal voor een berg-/werkkamer en biedt handige bergkasten voor extra opbergruimte.

Woonkeuken

Op Niveau 1 vind je de royale woonkeuken, voorzien van een strakke keukeninrichting met veel kastruimte en moderne apparatuur zoals een oven, magnetron, kookplaat (2010), vaatwasser (2021) en een losstaande Amerikaanse koelkast (2023, ter overname). De laminaatvloer zorgt voor een naadloze en stijlvolle uitstraling. Vanuit de keuken heb je toegang tot een verhoogd terras met overkapping, waar je kunt genieten van het uitzicht op de achtertuin. Dit verhoogd terras is de perfecte plek voor een ontspannen ontbijt of een zomerse barbecue met vrienden en familie.

Woonkamer

Niveau 2 herbergt een ruime en lichte woonkamer, voorzien van een eiken houten vloer, stucwerkwanden en een schouw met open haard. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte aangenaam en uitnodigend aanvoelt. Dit is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag.

Slaapkamers en Badkamer

Op Niveau 3 bevinden zich twee ruime slaapkamers, beide voorzien van een stijlvolle visgraatvloer en stucwerk wanden. De overloop biedt extra opbergruimte met een grote inbouwkast. Niveau 4 herbergt de masterbedroom, een oase van rust en comfort. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, vaste wastafel en een wandcloset.

Vernieuwde Achtertuin

De achtertuin, gelegen op het oosten, is onlangs volledig vernieuwd en biedt een heerlijke buitenruimte met prachtig aangelegde borders, beplanting en een fijn zonneterras. Via een trap is de rest van de tuin bereikbaar, waar je kunt genieten van zonnige middagen en gezellige avonden met familie en vrienden. 

DE OMGEVING

Op korte afstand van de woning ligt het schilderachtige natuurgebied de Dommel. Dit gebied biedt tal van recreatieve mogelijkheden zoals wandelen, fietsen en picknicken. Een perfecte plek om de natuur in te trekken en te genieten van de rust en schoonheid die het te bieden heeft. Voor gezinnen met kinderen is Heesterakker een uitstekende keuze. Er zijn meerdere basisscholen, kinderopvangcentra en een kinderboerderij in de buurt. Ook zijn er verschillende speeltuinen en sportvoorzieningen waar kinderen veilig kunnen spelen en sporten.

Op loop- of fietsafstand vind je diverse winkels en supermarkten voor al je dagelijkse boodschappen. Van kleine buurtwinkels tot grotere supermarkten, alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.Voor de sportieve bewoners zijn er tal van sportvoorzieningen in de buurt, waaronder sportscholen, tennisbanen en sportvelden. Of je nu van voetbal, tennis of fitness houdt, je vindt het allemaal in de buurt.

De ligging van Heesterakker is ook ideaal voor forenzen. Met de nabijheid van belangrijke uitvalswegen ben je snel op weg naar steden als Eindhoven en Tilburg. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met verschillende buslijnen die de wijk verbinden met de omliggende gebieden.

Deze woning is een bijzonder type split-level woning, een zeldzaamheid in de markt die een unieke woonervaring biedt. De diverse niveaus creëren een speelse en functionele indeling, waardoor je het gevoel hebt dat elke ruimte zijn eigen karakter heeft.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Goed onderhouden split-level woning

Deze woning biedt een unieke woonervaring dankzij de split-level indeling, die zorgt voor een speelse en functionele ruimteverdeling. Met een woonoppervlakte van 149 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 167 vierkante meter, biedt dit huis meer dan voldoende ruimte voor zowel wonen als werken. De woning is perfect onderhouden, wat betekent dat je er zonder zorgen direct in kunt trekken.

Rustige en kindvriendelijke wijk

Gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Heesterakker, biedt deze woning een ideale omgeving voor jonge gezinnen. De wijk is omgeven door groen en ligt op korte afstand van het prachtige natuurgebied de Dommel. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de natuur. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse scholen, kinderopvangcentra en een kinderboerderij, waardoor je kinderen veilig en plezierig kunnen opgroeien.

Handige Souterrain

Het souterrain van deze woning is nu ingedeeld met een berg-/werkkamer, voorzien van een laminaatvloer. Deze ruimte is ideaal voor het opbergen van spullen of voor het creëren van een werkplek aan huis. In de hal van het souterrain bevinden zich ruime bergkasten die extra opbergruimte bieden. Deze verdieping biedt de flexibiliteit die je nodig hebt, of je nu extra opslagruimte zoekt of een rustige plek om te werken.

Praktische Entree

De entree van de woning is praktisch en goed doordacht. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met een prachtige laminaatvloer, die direct een gevoel van luxe en comfort uitstraalt. De hal biedt toegang tot een betegelde toiletruimte met wandcloset. Daarnaast is er een inpandige garage met een elektrische paneeldeur, elektra en een wasmachineaansluiting. Vanaf de hal leidt een trapopgang je naar de woonkeuken, wat zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende niveaus van de woning.

Royale Woonkeuken

De royale woonkeuken op Niveau 1 is een van de hoogtepunten van deze woning. De keuken is voorzien van een strakke keukeninrichting met veel kastruimte en moderne apparatuur, waaronder een oven, magnetron, kookplaat (2010), vaatwasser (2021) en een losstaande Amerikaanse koelkast (2023, ter overname). De laminaatvloer zorgt voor een stijlvolle uitstraling die perfect past bij de rest van de woning. Vanuit de keuken heb je toegang tot een verhoogd terras met overkapping, waar je kunt genieten van het uitzicht op de achtertuin. Dit verhoogd terras is de perfecte plek voor een ontspannen ontbijt of een zomerse barbecue met vrienden en familie.

Lichte Woonkamer

Op Niveau 2 vind je een ruime en lichte woonkamer. Deze kamer is voorzien van een sfeervolle eiken houten vloer, stucwerkwanden en een schouw met open haard. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte aangenaam en uitnodigend aanvoelt. Dit is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag, omringd door het knisperende geluid van het haardvuur.

Slaapkamers op Niveau Drie

Niveau 3 herbergt twee ruime slaapkamers, beide voorzien van een stijlvolle visgraatvloer en stucwerk wanden. Deze kamers zijn ideaal voor kinderen of als gastenkamers. Op de overloop bevindt zich een grote inbouwkast die extra opbergruimte biedt, wat altijd handig is in een gezinswoning.

Masterbedroom op Niveau Vier

Op Niveau 4 bevindt zich de masterbedroom, een oase van rust en comfort. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en extra meubels. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, vaste wastafel en een wandcloset. Hier kun je volledig tot rust komen en genieten van je eigen spa-ervaring thuis.

Vernieuwde Achtertuin

De achtertuin, gelegen op het oosten, is onlangs volledig vernieuwd en biedt een heerlijke buitenruimte. De tuin is voorzien van prachtig aangelegde borders, beplanting en een fijn zonneterras. Via een trap is de rest van de tuin bereikbaar, waar je kunt genieten van zonnige middagen en gezellige avonden met familie en vrienden. De tuin is een paradijs voor kinderen om in te spelen en voor volwassenen om te ontspannen.

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 591

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 591

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij