Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ontdek dit ruime woonhuis in de populaire buurt Tuindorp, in stadsdeel Stratum. Met een nieuw dak, een moderne keuken uit 2021 en een zonnige tuin op het zuiden, is dit huis ideaal voor stadsbewoners die comfort en gemak zoeken. De woning biedt een lichte woonkamer met serre, vier slaapkamers en een unieke masterbedroom met bad. Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en praktische voorzieningen in de buurt.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
Nieuw dak met isolatie: Recent vernieuwd, zodat je geen zorgen hebt over onderhoud.
Nieuwe keuken uit 2021: Uitgerust met een vaatwasser, koelkast, combi-oven, inductiekookplaat en veel kastruimte.
Ruime lichte woonkamer: Inclusief een houten vloer en een serre over de gehele breedte van het huis.
Vier slaapkamers en een badkamer: De masterbedroom beschikt over een bad, ideaal voor een badkamer ensuite.
Zonnige tuin op het zuiden: Met een stenen berging, een achterom en een grote houten overkapping.

BESCHRIJVING
In "Tuindorp", stadsdeel Stratum, vind je deze goed onderhouden woning met een woonoppervlakte van 137 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 236 vierkante meter. Bij binnenkomst tref je een ruime hal die leidt naar de lichte woonkamer met een prachtige houten vloer. De woonkamer profiteert van een serre over de gehele breedte, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt.

De moderne keuken, geheel vernieuwd in 2021, is van alle gemakken voorzien. Hier vind je een vaatwasser, koelkast, combi-oven, inductiekookplaat en volop kastruimte. De keuken biedt directe toegang tot de serre, een ideale plek om te genieten van je maaltijden met zicht op de zonnige tuin.

Op de tussenverdieping bevindt zich een praktisch geplaatst toilet. De trap brengt je naar de eerste verdieping, waar je twee ruime slaapkamers en een badkamer vindt. De masterbedroom is bijzonder vanwege het bad in de kamer, wat het mogelijk maakt om eenvoudig een ensuite badkamer te realiseren.

De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers en een ruime opbergruimte met de cv-opstelling. Deze extra kamers kunnen dienen als kinderkamers, logeerkamers of als kantoorruimte voor thuiswerkers.

De tuin op het zuiden is een groot pluspunt, met een stenen berging voor extra opslag, een achterom voor gemakkelijke toegang en een grote houten overkapping waar je het hele jaar door kunt genieten van buiten zijn. Deze woning biedt een ideale combinatie van stadse voorzieningen en de rustige sfeer van een woonwijk.

Het dak van deze woning is recent vernieuwd en voorzien van de nieuwste isolatiematerialen. Dit betekent niet alleen dat je geen zorgen hebt over onderhoud voor de komende jaren, maar ook dat je kunt rekenen op een energiezuinige woning die bijdraagt aan lagere energiekosten en een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter.

Ervaar zelf de ruimte en het comfort dat deze woning te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en plan je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 236

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 236

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij