Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in het bruisende hart van De Bergen, waar dit charmante 3-kamerappartement wacht op zijn nieuwe bewoners. Ideaal voor starters op de woningmarkt, eenpersoonshuishoudens, twee-persoons huishoudens, mensen die levensloopbestendig willen wonen, en liefhebbers van stadsvoorzieningen. Dit eigentijdse appartement biedt een perfecte balans tussen comfort en stadse elegantie. Geniet van de levendige sfeer van de buurt, terwijl je thuis tot rust komt op je zonnige balkon op het zuiden. Een unieke kans om te wonen in een van de meest gewilde wijken van de stad!

HOOFDHOOFDPUNTEN

Centrumlocatie: Genesteld in de levendige buurt De Bergen, met alle voorzieningen binnen handbereik.
3-Kamerappartement: Ruim en modern ingericht, ideaal voor verschillende woonsituaties.
Balkon op het Zuiden: Geniet van de zon.
Levensloopbestendig: Geschikt voor alle levensfases, met gemakkelijke toegang en een praktische indeling.
Stadsvoorzieningen: Nabij winkels, restaurants, en openbaar vervoer voor ultiem gemak.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit geweldige 3-kamerappartement en voel je direct thuis. De lichte en ruime woonkamer is het hart van de woning, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Hier kun je je dagelijkse zorgen vergeten terwijl je geniet van de schitterende uitzichten over de levendige buurt De Bergen.
Open keukenruimte met rechte opstelling. Praktisch ingedeeld met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende bergruimte.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De hoofdslaapkamer is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is perfect als werkruimte, logeerkamer of kinderkamer.

Een van de pareltjes van deze woning is zonder twijfel het balkon op het zuiden. Hier kun je elke dag genieten van de zon, of je nu van je ontbijt geniet, een boek leest of 's avonds ontspant met een drankje. Het balkon biedt een rustige ontsnapping van de drukte, terwijl je toch midden in de stad woont.

De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, douchewand, aansluitingen wasapparatuur, en badkamermeubel met inbouwverlichting.

De praktische indeling van het appartement zorgt ervoor dat elke vierkante meter optimaal benut wordt, wat het ideaal maakt voor levensloopbestendig wonen.

Dit appartement biedt je het beste van beide werelden: de rust van een comfortabele woning en de dynamiek van het stadsleven. Met winkels, restaurants, en openbaar vervoer op loopafstand, woon je hier midden in het leven. Ideaal voor mensen die graag de stad binnen handbereik hebben, maar ook waarde hechten aan een fijne thuisbasis.

EXTRA KENMERKEN

Dit appartement in De Bergen biedt niet alleen een geweldige locatie, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde bewoners. Betaalbare luxe, comfort en stijl komen hier samen. Mis deze kans niet om een woning te bemachtigen in een van de meest gewilde wijken van de stad!

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE HOOFDPUNTEN

Dit 3-kamerappartement in de levendige buurt De Bergen biedt een unieke combinatie van stadsleven en rust. Gelegen in het hart van het centrum, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. De ruime en lichte woonkamer, praktische keuken, en twee comfortabele slaapkamers maken dit appartement perfect voor verschillende woonsituaties. Het balkon op het zuiden is de perfecte plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Met zijn praktische indeling en stijlvolle inrichting is dit appartement geschikt voor zowel starters, eenpersoonshuishoudens, als twee-persoons huishoudens die levensloopbestendig willen wonen.


Servicekosten: ca. € 121,- per maand. Gezonde VVE.

Dit is jouw kans om te wonen in een van de meest gewilde wijken van de stad. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Je wilt deze kans niet missen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 205

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 205

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij