Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom kijken naar deze instapklare, energiezuinige gezinswoning in een rustige buurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven. De woning is goed afgewerkt en beschikt over vier slaapkamers, moderne badkamer, complete keuken, tuin op het zuidoosten en een uitbouw aan de achterzijde.

Indeling. De overdekte entree geeft toegang tot de woning. De hal is voorzien van een fraaie gietvloer met vloerverwarming, gestucte wand- en plafondafwerking, een toiletruimte en de meterkast met onder andere glasvezelaansluiting. De toiletruimte is modern afgewerkt, in lichte tinten deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De verrassend lichte en ruime woonkamer is voorzien van een lichtgrijze gietvloer met vloerverwarming, de wanden en plafonds zijn glad gestuct. De woonkamer beschikt over een UTP aansluiting voor een netwerkkabel. De tuindeur geeft toegang tot de achtertuin. Vanuit de zithoek heb je een mooi uitzicht op de groene achtertuin. Er is een draadloos bedienbaar zonnescherm aanwezig over de gehele breedte van het huis en een grote praktische trapkast zorgt voor extra opbergmogelijkheid.

De complete greeploze witte keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze is geplaatst in een L-opstelling en voorzien van een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Vier ruime lades plus twee binnen lades zorgen voor voldoende bergruimte. Vanuit de keuken is er zicht op de rustige autoluwe straat aan de voorzijde.

1e verdieping. De overloop voorzien van vinyl vloerbedekking geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Alle slaapkamers beschikken over dezelfde doorgelegde vinyl vloerafwerking en hardhouten draai-kiepramen inclusief op maat gemaakte bijpassende horren.

De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wandcloset, handdoekradiator, breed wastafelmeubel met dubbele kraan en een grote verwarmde spiegel met verlichting. De badkamer kan zowel mechanische als natuurlijk geventileerd worden.

2e verdieping. De vaste trap vanuit de overloop geeft toegang tot de tweede open verdieping waar nog twee extra slaapkamers gerealiseerd zouden kunnen worden. Deze zolder beschikt over een groot Velux dakraam met bijpassend hor en verduisterende raambekleding, de Cv-installatie en aansluitingen voor een wasmachine en droger. Ook hangt hier een airco met capaciteit tot het koelen van het gehele huis.

Tuin. De fraai aangelegde, groene en privacy biedende achtertuin beschikt over verschillende bomen en klimplanten, een sfeervolle pergola, een kunstgrasveld, terras met grote lichtgrijze tegels en verlichting, borders met beplanting, een vorstvrij buitenkraantje, achterom en een vrijstaande houten berging met elektra.

Bijzonderheden: - Instapklare woning in een rustige kindvriendelijke buurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven; - Energielabel A (volledig geïsoleerd); - Vier slaapkamers; - Complete keuken met inbouwapparatuur; - Airconditioning en zonnescherm aanwezig; - Fraaie gietvloer begane grond met vloerverwarming; - Luxe badkamer met alle gemakken; - Uitbouw aan de achterzijde van de woonkamer; - Fraai aangelegde achtertuin; - Parkeervergunning in de straat bedraagt voor 2024 € 50,40 per jaar; - Kortom, op zoek naar een instapklare woning op een fijne rustige locatie vlakbij het centrum van Eindhoven? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 107

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 107

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA