Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN IN SINTENBUURT MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Dit huis in de kindvriendelijke wijk Sintenbuurt biedt volop potentie voor wie graag een woning naar eigen smaak wil moderniseren. De locatie is een echte plus: op fietsafstand van het bruisende centrum van Eindhoven en vlakbij scholen, winkels en natuurgebied ´t Riel. Met drie slaapkamers, een lichte doorzonwoonkamer en een tuin op het westen, is deze woning een goede basis voor wie op zoek is naar een aantrekkelijke plek om te wonen.

POTENTIE IN SINTENBUURT

Deze woning in Sintenbuurt heeft een gunstige ligging ten opzichte van stadse voorzieningen en natuurgebied ´t Riel. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een functionele hal die toegang biedt tot zowel de woonkamer als de keuken.

De woonkamer is aangenaam licht door de grote ramen aan de voorzijde en de schuifpui naar de achtertuin. Vanuit hier geniet je van het uitzicht op de tuin en ervaar je de ruimte voor het creëren van een comfortabel leefgedeelte.

De achtertuin ligt op het westen, waardoor je kunt genieten van de middagzon. Deze buitenruimte is netjes aangelegd en heeft een praktische berging met elektra, ideaal voor opslag.

De eerste verdieping biedt drie slaapkamers, geschikt voor een gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft. Twee badkamers zijn aanwezig, met een ruime badkamer voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. De tweede badkamer kan als wasruimte dienen.

Op de bergzolder kun je alle gebruikelijke spullen opbergen. Met een vaste trap en dakkapel zou deze ruimte kunnen worden omgezet in een extra kamer of kantoorruimte.

DE KANS OM JOUW DROOMHUIS TE CREËREN

Deze woning heeft de potentie om een uniek thuis te worden, dankzij de ruimte en mogelijkheden voor modernisering. Met jouw eigen stijl en ideeën kun je dit huis transformeren naar een hedendaagse woning. Denk aan aanpassingen in de keuken, badkamers en slaapkamers om je ideale leefomgeving te creëren.

Plan een bezichtiging om zelf de mogelijkheden van deze woning te ervaren en te ontdekken hoe je dit huis kunt aanpassen aan jouw wensen.

WONING HIGHLIGHTS

Lichte woonkamer: De doorzonwoonkamer is het hart van dit huis en ontvangt veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan de voorzijde en de schuifpui naar de achtertuin. Deze ruimte is uitnodigend en biedt talloze mogelijkheden om een comfortabele en gezellige leefruimte te creëren, compleet met een eethoek en zithoek. Je kunt de woonkamer naar eigen smaak moderniseren en aanpassen.

Tuin op het westen: De achtertuin is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de keuken en ligt gunstig op het westen, waardoor je volop van de middagzon kunt genieten. De tuin is keurig aangelegd met sierbestrating, gazon en vaste beplanting. Daarnaast is er een praktische berging met elektra, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Kindvriendelijke buurt: Sintenbuurt is een gewilde locatie vanwege de gemoedelijke sfeer en het kindvriendelijke karakter. De woning is gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen en het natuurgebied ´t Riel, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

Ruime eerste verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, ideaal voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft voor een thuiskantoor of hobbykamer. Daarnaast zijn er twee badkamers, waaronder een vernieuwde badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De tweede badkamer is voorzien van een douche en wastafel, perfect als wasruimte.

Bergzolder met potentie: De zolderverdieping is te bereiken via een vlizotrap op de overloop. Deze ruime bergzolder biedt veel opslagmogelijkheden en kan worden omgebouwd tot een extra kamer of kantoorruimte door het plaatsen van een vaste trap en dakkapel.

Veel potentie voor modernisering: Hoewel de woning al veel te bieden heeft, is er ruimte voor modernisering en personalisatie. Van de keuken tot de badkamers en slaapkamers, deze woning wacht op jouw visie en stijl om het naar jouw smaak aan te passen. Door te investeren in renovatiewerkzaamheden, kun je een uniek en eigentijds thuis creëren dat voldoet aan jouw behoeften.

Uitstekende locatie: Met zijn gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Eindhoven en het natuurgebied ´t Riel, biedt deze woning een perfecte balans tussen stadsvoorzieningen en rust. De nabije omgeving zorgt voor een goede bereikbaarheid van scholen, winkels en uitvalswegen.

Kortom, deze woning in Sintenbuurt biedt een scala aan mogelijkheden en potentie voor wie graag een huis wil moderniseren en aanpassen naar eigen smaak. Met de lichtinval in de woonkamer, de aantrekkelijke tuin op het westen en de gunstige locatie, is dit een ideale plek voor wie op zoek is naar een veelzijdige woning in een populaire wijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij