Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Soms kom je van die plekken tegen die met een beetje liefde en aandacht tot iets schitterends kunnen groeien. Daar is deze woning er zeker eentje van! Een meer dan royale-, vooroorlogse tussenwoning met maar liefst 6 slaapkamers, een diepe tuin en gelegen op een toplocatie in de zeer gewilde Rochusbuurt.

INDELING

Begane grond: Binnenkomst in de hal met lambrisering, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot woonkamer, keuken en de praktische trapkast. De royale doorzonwoonkamer beschikt over een tegelvloer, een houtkachel en grote ramen.

Dichte keuken met eenvoudige inrichting in wandopstelling voorzien van een oven en 4-pits gaskookplaat. Aangrenzend een tussenportaal dat leidt naar een aparte toiletruimte (met fonteintje) en de badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel.

Tuin: De diepe, privacy biedende achtertuin is ingericht met een terras, plantenborders en een achterom. Een ideale plek om te ontspannen of gezellig met vrienden en familie te genieten van het buiten zijn. Achter op het perceel staat de vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.

1e verdieping: Aan de overloop (met lambrisering) grenzen maar liefst vier slaapkamers, ideaal voor een groot gezin.

2e verdieping: De zolderverdieping biedt nog eens 2 extra slaapkamers (met dakkapel en dakraam) en volop bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden: • De Rochusbuurt is met uitstek één van de leukste buurten in de binnenstad van Eindhoven. • Super centraal gelegen op loopafstand van de bruisende binnenstad, het Stadswandelpark, het Parktheater en het Van Abbe Museum. • Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. • Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. • Betaald parkeren en parkeren met vergunning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 504

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1921
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 504

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars