Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfortabele bungalow met een riante leefruimte en een door de woning omsloten heerlijke privacy biedende patio tuin. Er zijn 2 slaapkamers plus een later aangebouwde hobby ruimte / tuinkamer. Gecombineerd met de inpandige garage een heerlijke woning op loopafstand van natuur.

Indeling: Overdekte entree; ruime hal met marmer tegelvloer die ook in woonkamer, keuken en gang is doorgelegd; meterkast; toilet met hangcloset en fonteintje; grote woonkamer van ruim 50 m2 met een gezellige houthaard, airco unit en een schuifpui naar de tuin; gesloten keuken die met een schuifdeur van de woonkamer gescheiden is met een keukeninrichting in een hoekopstelling die voorzien is van een dubbele spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en kastruimte. Er is een deur naar de patio tuin alsmede naar de bijkeuken; bijkeuken met aansluiting wasmachine, de vloerverwarmingsunit en de CV combi ketel; de inpandige garage is vanuit de bijkeuken bereikbaar en natuurlijk ook via de garagedeur (openslaande deuren waarvan 1 groot en 1 normaal: ideaal als loopdeur !) aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is de slaapvleugel bereikbaar; hal met toegang tot alle ruimtes: slaapkamer 1 van ruim 8 m2; gemoderniseerde, geheel betegelde badkamer met inloopdouche en glazen spatwand; hangcloset, wastafel meubel met grote wastafel en spiegel plus een badkamer meubel; slaapkamer 2 van circa 17 m2 met airco unit, inbouwkast en eiken parketvloer. Er is een deur naar de patiotuin plus de aansluitende ruimte van meer dan 10 m2 die op haar beurt voorzien is van een tegelvloer met vloerverwarming en een schuifpui naar de tuin. Een fijne ruimte voor hobby, werk of gewoon om lekker te zitten.

De privacy biedende patio ligt prima ten opzichte van de zon (zuid west en heeft altijd fijne zon- en schaduwplekjes. Er is een ruime bestrating en borders met vast planten om een kleine vijver. Tegen de woonkamer/keuken is een groot zonnescherm aanwezig.

Bijzonderheden: *De woning is geheel geïsoleerd *In de woonkamer en hoofdslaapkamer is een airco unit. *In amper 5 minuten wandel je in het prachtige groen gebied tussen Geldrop en Eindhoven en op 5 minuten afstand ligt het winkelgebied aan de Heezerweg en de Sint Petrus Canuisiuslaan. En hartje centrum Eindhoven kost je amper 15 minuten op de fiets. Kortom een super ligging. *voor de garage ligt een prima oprit (extra breed) om je auto te parkeren *Gewilde ligging aan de zuid kant van Eindhoven in de wijk Gijzenrooi.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 274

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 274

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA