Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een van de meest comfortabele en luxe villa's die op dit moment in Eindhoven te koop is. Maar liefst 300 m2 woonoppervlak met onder meer een riante living van ruim 70 m2, 2 extra kamers op de begane grond, 2 overdekte terrassen, 2 multi-functionele ruimtes en 3 slaapkamers op de verdieping allen met inloopkast. Gecombineerd met een hoogwaardige en luxe afwerking op een toplocatie tegen een natuurgebied en op enkele fietsminuten van hartje centrum Eindhoven maakt het een villa die je beslist kan overwegen.

Begane grond: Via de oprit met royaal ruimte voor 3 auto's bereik je de entree van de woning; hal met bergkast en meterkast alsmede een PVC vloer die in alle ruimtes is doorgelegd; gezellige living bestaande uit de zitkamer aan de voorzijde van de woning en de eetkamer/keuken aan de achterzijde. De zitkamer heeft aan de voorzijde een erker en een sfeervolle doorkijk gashaard en is met een schuifdeur af te sluiten van de woonkamer/eetkamer. De woonkeuken/eetkamer is ongeveer 28 m2 groot en heeft een luxe keukeninrichting met een riant werkblad, een spoeleiland en een kastenwand met inbouw apparaten. Naast veel bergruimte is er een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, combi oven, stoomoven, vaatwasser en een Quooker; aansluitend is er een bijkeuken/portaal met de CV combi ketel en toegang tot de wasruimte met aansluiting wasmachine en een handige stortkoker voor vuile was; de woonkeuken heeft openslaande deuren naar het afsluitbaar overdekt terras. Daarom spreken we liever over een serre. Deze heeft een forse afmeting 30 m2 gecombineerd met glazen schuifwanden en terras verwarmers is dit een heerlijke ruimte die gedurende alle jarigentijden te gebruiken is. Vanuit de hal aan de voorzijde is een studeerkamer en een ruim 16 m2 grote slaap-/werk-/ of logeerkamer bereikbaar. Deze heeft een eigen entree aan de zijkant van het huis.

1e Verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers, toilet en de badkamer; slaapkamer 1 aan de voorzijde heeft een vloeroppervlak van ruim 30 m2 met een airco unit in het plafond verwerkt, een extra dakraam en een schuifdeur naar een fijne inloopkast; slaapkamer 2 aan de achterzijde is slechts een fractie kleiner maar heeft wel de zelfde specificaties; slaapkamer 3 is ook ruim 30 m2 groot, kijkt in de kap, heeft een extra dakraam en heeft een airco unit aan de muur plus een deur naar een inloopkast. De luxe badkamer heeft een inloopdoucheruimte met 2 regendouches, een badkamer meubel met een grote wastafel met 2 kranen, 4 lades en een grote spiegel.

2e Verdieping: via een vlizo trap bereikbare bergzolder.

Souterrain: Vanuit de hal is er een trap naar het souterrain; hier is een multifunctionele ruimte 1 met deur naar een berging plus een aansluitende 100% privacy biedende patio. Momenteel is deze ruimte als fitnessruimte en bar in gebruik wat op zich al een prachtige combinatie is ;-). Maar doordat de ruimte een perfecte daglicht toetreding heeft is het ook prima geschikt als grote slaapruimte of guest-studio. De intieme patio tuin is via de openslaande deuren te bereiken, heeft een luxe whirlpool, een trap naar de tuin en is af te sluiten met een elektrisch bedienbaar scherm.

Multi functionele ruimte 2: Links naast de woning ligt een zelfstandige en compleet geïsoleerd ruimte van 28 m2 met een eigen toegang, verwarming, pantry, en sanitaire ruimte met een toilet, wastafel en de mogelijkheid om een douche te maken. Ook is er een airco unit aanwezig. Bij de oprit van deze ruimte is er een overkapping/carport en kunnen zonder problemen 3 auto's achter elkaar geparkeerd worden.

Tuin; De tuin is fraai aangelegd, omzoomd met groene hagen als erfafscheiding, borders, gazon en nog een gezellig 2e overdekte terras. In de tuin zijn diverse lichtpunten aanwezig. ook is er een beregeningsinstallatie met een (aangemelde) grondpomp. Bij de oprit aan de voorzijde is een oplaadpunt voor een elektrische auto.

Bijzonderheden: De woning is erg luxe en compleet afgewerkt en heeft tal van features die achter blijven zoals: - alarm installatie. - veel inbouwspots met led verlichting. - Sonos speaker systeem in woonkamer, keuken, terras, slaapkamer 1, badkamer en de beide multifunctionele ruimtes. - TV schermen in keuken, slaapkamer 1 en kelder. - diverse airco units. - op veel plekken rolluiken die in de muur verwerkt zijn. - luxe whirlpool in de patio. - horren. - tuinverlichting aangesloten op schemerschakeling bij meterkast. - vloerverwarming begane grond en badkamer. - slaapkamers verwarmd via de airco unit. - 29 zonnepanelen (circa 8 jaar oud, 4 werken er momenteel niet) op dak en 14 zonnepanelen op bijgebouw (2023) waarmee circa 8900 KwH wordt opgewekt - oplaadpunt elektrische auto

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 300
Inhoud woonhuis 1189

Overige

Perceel oppervlakte 715

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 300
Inhoud woonhuis 1189

Overige

Perceel oppervlakte 715

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA