Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Leuke jaren '30 tweekapper, gelegen binnen de ring van Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DE WONING - Betreft een leuke jaren '30 woning, gelegen op sublieme woonlocatie pal binnen de ring van Eindhoven; - De woning is voorzien van een opbouw aan de achterzijde van de woning waardoor er een extra ruime badkamer is ontstaan; - Met viertal slaapkamers; - Fraai perceel met voldoende privacy rondom; - Aanvaarding medio november 2024.

INDELING VAN DE WONING Deze woning is gelegen aan de Heezerweg te Eindhoven. In de straat is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De woning is afgewerkt met stucwerk plafonds en pleisterwerk wandafwerking.

HAL/ENTREE Overdekte entree, hal met meterkast, doorloop naar de woonkamer en keuken.

WOONKAMER/ (BIJ-)KEUKEN Woonkamer met voldoende ruimte voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit het zitgedeelte geven dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin. Tevens is er een doorloop naar de separate keuken. De keuken is geplaatst in parallelopstelling en v.v. inbouwapparatuur. Daarbij is er toegang tot de praktische kelder/ provisieruimte. Achter de keuken tref je de praktische wasruimte met naastgelegen toiletruimte. Er is eveneens een loopdeur aanwezig welke toegang geeft tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMER 1 (Ca. 11m²): Slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; SLAAPKAMER 2 (Ca. 12m²): Eveneens een ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; SLAAPKAMER 3 (Ca. 6m²): Derde slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, momenteel in gebruik als kleding-/kastenkamer. Slaapkamer 4 (Ca. 14m²) : De vierde "master" slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

BADKAMER Aan de achterzijde gelegen badkamer, geplaatst in de opbouw, ingedeeld met een wandcloset, dubbele wastafel in meubel en ruime inloopdouche. Een loopdeur geeft toegang tot het balkon.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping met bergruimte onder de kapschuinte, opstelplaats C.V.-ketel en vierde slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van een dakkapel, dakraam alsmede airconditioning.

BUITENRUIMTE Achtertuin met eigen achterom. De tuin bestaat uit sierbestrating, een zonneterras, een gazon en borders met beplanting.

LOCATIE EN LIGGING Deze woning is gelegen pal binnen de ring van Eindhoven, op loopafstand van het stadscentrum van Eindhoven. In de omgeving tref je winkels, scholen, kinderdagverblijf, horeca en overige voorzieningen. Tevens zijn er goede uitvalswegen o.a. de ring van Eindhoven, de A2, N2 en A67.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een leuke tweekapper op gunstige woonlocatie; - De woning is reeds voorzien van een opbouw; - Tuin met veel privacy; - Er is voldoende openbare parkeergelegenheid; - Ligging op loopafstand van het stadscentrum; - Aanvaarding medio november 2024; - Uw makelaar: Tim de Rouw

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 106

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 106

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA