Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Vrijstaand geschakelde jaren '30 woning met uitbouw, garage, zonnepanelen en ligging op sublieme woonlocatie pal op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een vrijstaand geschakelde woning met uitbouw en eigen garage; - Ligging pal in het centrum van Eindhoven; - Voorzien van 11 stuks zonnepanelen; - Woonoppervlak van maar liefst ca. 145m²; - Algeheel goed onderhouden woning!

INDELING VAN DE WONING Deze leuke woning is gelegen aan een rustige woonstraat doch midden in het centrum van Eindhoven. Naast de eigen garage is er in de omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De woning is geheel netjes afwerkt met pleisterwerk wanden en stucwerk plafonds. De vloer op de begane grond is reeds vervangen voor een geïsoleerde vloer. De vloer bestaat uit vloertegels, een fraaie hardhouten vloer en in de uitbouw een terrazzo vloer.

HAL/ENTREE Ruime ontvangsthal met garderobe nis, meterkast (voorzien van een vernieuwde groepenkast), trapopgang en doorloop naar de woonkamer.

LIVING Ruime living met voldoende ruimte voor zowel een eet- als een zithoek. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met fraaie haardpartij. Er is tevens voorzien in airconditioning. De woning is zowel aan de achterzijde als aan de zijkant uitgebouwd (2006). Hierdoor is er een ruime eetkamer alsmede een tweede multifunctionele ruimte ontstaan welke prima geschikt is voor kantoor aan huis/ speelkamer of tweede zit. Vanuit deze ruimte geeft een deur toegang tot de inpandige garage.

(BIJ-) KEUKEN Aan de achterzijde van de woning ligt de ruime woon-/leefkeuken. De keuken is geplaatst in wandopstelling en daarbij voorzien van inbouwapparatuur alsmede een fraai natuurstenen werkblad. Vanuit de keuken geven dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin. Achter de keuken tref je de praktische bijkeuken met aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen alsmede de vernieuwde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de bijkeuken is er eveneens een loopdeur naar de tuin aanwezig. De fraaie lichtstraat zorgt voor extra lichtinval.

GARAGE De ruime inpandig bereikbare garage, met elektronische geïsoleerde garagedeur, is maar liefst bijna 4 meter breed. Er is voldoende bergruimte aanwezig.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is netjes afgewerkt middels pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 11m²): Ruime eerste slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 2 (ca. 12m²): Eveneens een ruime tweede "master" slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van praktische inbouwkasten; Slaapkamer 3 (ca. 5m²): De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoorruimte/ werkplek. Slaapkamer 4/5 (ca. 26m²): Ruime vierde slaapkamer, gelegen op de tweede verdieping, momenteel in gebruik als "master" slaapkamer. Deze ruimte is prima te splitsen in een tweetal slaapkamers.

BADKAMER De badkamer is geheel in jaren '30 stijl gerenoveerd/ gemoderniseerd en bestaat uit een ruime inloopdouche, een wandcloset, designradiator en een wastafel met spiegelkast. Vanuit de badkamer geeft een loopdeur toegang tot het balkon.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels een vaste trap zolderverdieping met dakkapel en opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie. Deze ruimte is momenteel in gebruik als "master" slaapkamer en er is voldoende daglichttoetreding aanwezig. Deze ruimte is prima te splitsen in een tweetal slaapkamers.

BUITENRUIMTE Privacy biedende achtertuin, gelegen op het zonnige westen. De tuin bestaat uit een zonneterras en borders met gevarieerde (volwassen) beplanting.

LIGGING EN LOCATIE Deze leuke jaren '30 woning is gelegen pal in het centrum van Eindhoven (zijstraat Heezerweg) aan een rustige woonstraat o.a. op loopafstand van winkels, horeca, NS-station, scholen, kinderdagverblijf en uitvalswegen o.a. de ring van Eindhoven.

BIJZONDERHEDEN - Betreft een vrijstaand geschakelde woning met inpandige garage; - Sublieme ligging midden in het stadscentrum van Eindhoven; - De woning is zowel aan de achterzijde als aan de zijkant uitgebouwd (woonoppervlak ca. 145m²!) - Deels voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken; - De woning is goed onderhouden en op diverse onderdelen in jaren '30 stijl gemoderniseerd; - Voorzien van 11 stuks zonnepanelen; - Er bestaat de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers middels het splitsen van de zolderverdieping; - Aanvaarding in overleg; - Uw makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 623

Overige

Perceel oppervlakte 171

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 623

Overige

Perceel oppervlakte 171

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA