Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT ONLINE EEN BEZICHTIGING INPLANNEN? BEZOEK ONZE WEBSITE!

KORTE INLEIDING

Welkom in de rustige en populaire buurt Genderbeemd. Deze ruime woning is ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens, jonge gezinnen en gezinnen die behoefte hebben aan meer ruimte. Het huis biedt moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, zonnepanelen en airconditioning. Gelegen aan een rustige straat met vrij uitzicht en voldoende parkeergelegenheid, is dit de perfecte plek om je thuis te voelen. Mis deze kans niet om een comfortabel en energiezuinig huis te bezitten.

BELANGRIJKE KENMERKEN

Uitbouw woning (2005): Extra ruimte toegevoegd voor meer wooncomfort.
Volledige isolatie: Dakisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie en isolerende beglazing.
Kunststof kozijnen: Duurzaam en weinig onderhoud.
Panasonic Aquarea warmtepomp: Energiebesparende verwarming en warm water.
Rustige straat met vrij uitzicht: Ontspannen woonomgeving met veel parkeermogelijkheden.
Zonnepanelen: Lagere energiekosten dankzij duurzame energie.
Airco-installaties: Comfort in de woonkamer en twee slaapkamers.
UITGEBREIDE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

WELKOM THUIS

Bij binnenkomst in deze goed onderhouden woning, valt direct de ruime en lichte woonkamer op. Dankzij de uitbouw/serrekamer (vanuit keukenruimte te betreden én vanuit woonkamer middels een kunststof schuifpui) uit 2005 heb je hier extra leefruimte, ideaal voor een gezellige eetkamer of een speelhoek voor de kinderen. Het toilet is voorzien van een hangcloset, een fonteintje en mechanische ventilatie. De meterkast is voorzien van 8 groepen en een kookgroep.

ENERGIEZUINIGHEID EN COMFORT

De woning is volledig geïsoleerd, met dakisolatie, spouwisolatie, vloerisolatie en isolerende beglazing. Dit betekent lagere energiekosten en een comfortabele woonomgeving het hele jaar door. De onderhoudsarme kunststof kozijnen dragen bij aan het moderne uiterlijk van het huis.

De Panasonic Aquarea warmtepomp zorgt voor efficiënte verwarming en warm water, terwijl de geïnstalleerde zonnepanelen bijdragen aan een duurzame energievoorziening. Dit alles draagt bij aan een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk.

In de woonkamer en twee van de slaapkamers op de eerste verdieping zijn airco-installaties aanwezig, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen.

MODERNE KEUKEN

De keuken is praktisch en modern ingericht, met voldoende opbergruimte en alle benodigde apparatuur: 1,5 spoelbak, vaatwasser (Siemens), inductiekookplaat (Siemens), afzuigkap, koelkast (Bosch), combi-magnetron/oven (Siemens). De keukenruimte is voorzien van een verwarmingselement, lichtstraat en een kunststof achterdeur.

Vanuit de keukenruimte bereik je de aangebouwde serrekamer. Deze ruimte is belegd met een tegelvloer en is voorzien van: lichtstraat en een glazen schuifpui.

LUXE BADKAMER

De complete badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met twee kranen, design verwarmingselement, hangcloset, kunststof raam, mechanische ventilatie, douche en spiegelkast.

RUSTIGE LIGGING MET VRIJ UITZICHT

De woning ligt aan een rustige straat met vrij uitzicht. Dit biedt een ontspannen woonomgeving waar je in alle rust kunt genieten van je vrije tijd. Bovendien zijn er voldoende parkeermogelijkheden direct voor de deur, wat vooral handig is voor gezinnen met meerdere auto's.

PRACHTIGE TUIN

De tuin is keurig aangelegd en beschikt over een separate berging, een vrije achterom en een buitenkraan. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag of in het weekend genieten van de zon.

EXTRA INFORMATIE

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en modern wonen. De ligging in de populaire buurt Genderbeemd zorgt voor een rustige en prettige woonomgeving, dicht bij scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Dit huis is klaar om direct betrokken te worden en biedt een perfecte plek voor jou en je gezin.

HIGHLIGHTS IN DETAIL

De woning heeft een uitbouw uit 2005, wat zorgt voor extra leefruimte en modern comfort. De volledige isolatie, inclusief dak-, spouw- en vloerisolatie en isolerende beglazing, zorgt voor een energiezuinige en comfortabele woonomgeving. De kunststof kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm. De Panasonic Aquarea warmtepomp biedt efficiënte verwarming en warm water, terwijl de zonnepanelen bijdragen aan lagere energiekosten. De airco-installaties in de woonkamer en twee slaapkamers zorgen voor optimaal comfort in alle seizoenen.

SOCIAL MEDIA POST

?? Droomhuis in Genderbeemd Te Koop! ??

Ontdek deze prachtige gezinswoning met uitbouw uit 2005, volledig geïsoleerd en energielabel A+! Geniet van energiebesparing met de Panasonic Aquarea warmtepomp en maar liefst 5 à 6 slaapvertrekken voor al je woonwensen. ?? Deze woning biedt modern comfort, veel ruimte en een zonnige tuin op het zuiden. Perfect voor starters, jonge gezinnen en grote gezinnen! ??

?? Plan direct een bezichtiging op onze website en laat je verrassen! #Droomhuis #TeKoop #Genderbeemd #Energiezuinig #Gezinswoning #Uitbouw #Woningmarkt #RealEstate #Makelaars

OPROEP TOT ACTIE

Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te bemachtigen in de gewilde buurt Genderbeemd. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Plan vandaag nog een bezichtiging via onze website en ontdek zelf het comfort, de ruimte en de energiezuinigheid van deze prachtige woning. Wees er snel bij, want een woning als deze is zeldzaam en gewild. Tot snel in Genderbeemd!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 590

Overige

Perceel oppervlakte 192

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 590

Overige

Perceel oppervlakte 192

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij