Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING Welkom bij jouw nieuwe droomhuis in de bruisende wijk Heuvel, Breda! Deze splinternieuwe energiezuinige woning, gebouwd in 2023, is de perfecte match voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die wil genieten van stedelijke voorzieningen. Met een centrale ligging dicht bij het centrum van Breda, het vernieuwde winkelcentrum de Heuvel en de gezellige buurt Princenhage, ben je overal zo. Dit is jouw kans om te wonen in een moderne, duurzame woning waar luxe en comfort hand in hand gaan.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Bouwjaar 2023: Nieuwe, moderne woning met de nieuwste bouwtechnieken en -materialen.
Energiezuinige woning: Voorzien van aardwarmtepomp, drie zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, WTW-installatie en kunststof kozijnen met tripleglas.
Onderhoudsarm: Kunststof kozijnen en hoogwaardige materialen zorgen voor minimaal onderhoud.
Tuin op het zuidwesten: Geniet van de middag- en avondzon in je eigen achtertuin, inclusief vrijstaande houten berging met elektra.
Centrale ligging: Op loopafstand van het centrum van Breda, winkelcentrum de Heuvel en Princenhage.
Compleet uitgeruste keuken en badkamer: Moderne keuken met A-merken zoals Siemens en Bosch, en een luxe badkamer met vrijstaand bad en een inloopdouche met regendouche.




VOLLEDIGE BESCHRIJVING Stap binnen in jouw toekomst in deze moderne woning, waar elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Bij het betreden van de woning voel je direct de comfortabele warmte van de vloerverwarming, die zich uitstrekt over alle etages. De woning is volledig gasloos en voorzien van een energiezuinig systeem dat zorgt voor een aangenaam klimaat, zowel in de zomer als in de winter, dankzij de combinatie van aardwarmtepomp en vloerkoeling.

De entree leidt naar een lichte en ruime woonkamer, waar grote ramen veel natuurlijk licht binnenlaten. Dankzij de kunststof kozijnen met tripleglas geniet je hier van optimale isolatie en geluidsdemping. De open keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens en Bosch, waaronder een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en een oven die zichzelf schoon kan branden. Hier kun je gemakkelijk de lekkerste maaltijden bereiden voor vrienden en familie.

Loop de woonkamer uit en stap de onderhoudsvriendelijke tuin in, gelegen op het zuidwesten. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon, terwijl je kinderen veilig spelen. De vrijstaande houten berging, voorzien van elektra, biedt voldoende opbergruimte voor al je tuinspullen en fietsen.

De eerste verdieping biedt een ruime slaapkamer, met hoogwaardige afwerking en vloerverwarming en vloerkoeling net als op de begane grond. De luxe badkamer is een oase van rust, met een vrijstaand bad en een losse regendouche, een stijlvol wastafelmeubel, een toilet en een extra verwarmingselement aan de muur. Hier kun je na een lange dag heerlijk tot rust komen. Daarnaast is er een wasruimte met een aansluiting voor de wasmachine en de droger. 

Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers, ideaal voor een thuiskantoor, logeerkamer of speelkamer voor de kinderen en ook een praktische opbergruimte. Als dat nog niet genoeg is... is er nog een ruime bergzolder aanwezig die vanuit de overloop bereikbaar is via een vlizotrap-trap.

De woning is voorzien van een WTW-unit en een waterontharder, wat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en zacht water. Bij de zonnepanelen zit een omvormer met voldoende capaciteit om naast de drie aanwezige zonnepanelen nog extra zonnepanelen aan te sluiten.

Voor je parkeergemak is er een eigen parkeerplaats bij de woning ! 

De woning is onderdeel van het nieuwbouwproject Blend en biedt een wettelijke garantietermijn op nieuwbouw aangevuld met een Woningborg certificaat. De overige nieuwbouw in de straat wordt eind 2024 opgeleverd.

Met een energielabel A+++ en voor een bedrag van slechts €112,- per maand voor warmte, koeling en warm water (inclusief de huur €62,33 voor de aardwarmtepomp) is dit een zeer energiezuinige en kostenbesparende woning. De centrale ligging ten opzichte van het centrum, winkelcentrum de Heuvel, Princenhage, uitvalswegen en openbaar vervoer maakt dit de ideale locatie voor iedereen die wil genieten van stedelijke voorzieningen zonder in te boeten op comfort en duurzaamheid.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS  Deze woning biedt alles wat je zoekt in een moderne en energiezuinige woning:

Splinternieuw gebouwd in 2023 met de nieuwste technologieën en materialen.
Energiezuinig met A+++-label, aardwarmtepomp, drie zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, WTW-installatie en kunststof kozijnen met tripleglas voor minimale energiekosten en een optimaal binnenklimaat.
Onderhoudsvriendelijk dankzij kunststof kozijnen en hoogwaardige bouwmaterialen.
Zonnige tuin op het zuidwesten met vrijstaande houten berging voorzien van elektra, ideaal voor lange zomeravonden.
Centraal gelegen in de wijk Heuvel, dicht bij het centrum van Breda, winkelcentrum de Heuvel en Princenhage, met uitvalswegen en openbaar vervoer binnen handbereik.
Compleet uitgeruste moderne keuken met A-merken zoals Siemens en Bosch, en een luxe badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel en toilet. Eigen Parkeerplaats aanwezig. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 363

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 363

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda