Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gave 2 onder 1 kap woning met weids uitzicht op een groenstrook? De woning beschikt over een garage en carport welke via de achterzijde van de woning bereikbaar zijn. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd. De keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2015 en de woning is voorzien van 11 zonnepanelen.

Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Hoge Vucht waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Het levendige stadscentrum van Breda en de gezellige Ginnekenmarkt bevinden zich op bijzonder korte fietsafstand. Basisscholen en middelbare scholen liggen eveneens op slechts 5 minuten fietsen. Het is een heerlijke woning op een perfecte locatie!

Algehele indeling: Begane grond: Entree met hal, toilet, ruim bemeten meterkast (2015) en de trapopgang naar de 1e verdieping. De doorzon woonkamer geeft toegang middels een schuifpui tot de achtertuin. De moderne witte keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi magnetron/oven. De vloer van de begane grond is gedekt met houtlook plavuizen en vloerverwarming (2015). Wanden zijn v.v. stucwerk.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer uit 2015 heeft een inloopdouche, een ligbad (jacuzzi), een hangcloset, een wastafel, een dakraam en de aansluiting voor de wasmachine. Vloer van de badkamer is gedekt met houtlook plavuizen. Vloer van de 1e verdieping is v.v. laminaat en vloerverwarming (per kamer regelbaar).

2e Verdieping: Voorzolder en 2 riante slaapkamers met dakraam en verwarming.

Vliering: Bereikbaar middels een vlizotrap vanuit de overloop.

Buiten: Nette aangelegde voortuin. De achtertuin beschikt over een terras, een carport c.q. veranda en diverse borders. De garage is bereikbaar vanuit de achtergelegen straat.

Algemeen: - de woning is in 2015 v.v. een nieuwe keuken en sanitair. - dakramen 1e en 2e verdieping vervangen in 2015/16. - vloerverwarming op de BG en 1e verdieping 2015. - 11 zonnepanelen uit 2021 (4400Wp). - energielabel A. - 5 slaapkamers. - fraai gelegen aan de voorzijde en op loopafstand van het winkelcentrum Hoge Vucht. - oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 204

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 204

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout