Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Gelegen in een rustige omgeving van Rijckholt (gemeente Eijsden-Margraten), presenteren wij deze goed onderhouden, ruime en vrijstaande woning. Deze woning beschikt over een royale garage, een oprit en een zijingang. Met drie slaapkamers en een mooie, uitgestrekte tuin biedt deze woning voldoende ruimte. Natuurliefhebbers zullen het nabijgelegen 'Savelsbos' waarderen voor aangename wandelingen en ontspanning. Bovendien ligt het bruisende stadscentrum van Maastricht, samen met MUMC+ en UM op ​​slechts 10 minuten rijden.

Indeling:

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruime entree (ca. 8 m²), voorzien van tegelvloer, heeft u direct een gevoel van ruimte. In de entree bevindt zich de toiletruimte, de meterkast, de toegangstrap naar de eerste verdieping en de entree naar de woonkamer en de keuken. De betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en een fonteintje. Binnenkomend in de ruime woonkamer (ca. 33 m²), welke is voorzien van een lichte tegelvloer, vallen de authentieke elementen, zoals de houten deuren en de lijsten op het plafond, direct op. Middels een deur in de woonkamer, loopt u door naar de keuken. De goed onderhouden keuken is ca. 16,5 m² groot, is eveneens voorzien van een tegelvloer en heeft door de ramen en deur een prettig tuincontact. De keuken is voorzien van een oven, een afzuigkap, koelkast en een 4-pits gasfornuis. Vanuit de keuken is de tuin en de bijkeuken te bereiken. De betegelde bijkeuken is ca. 8 m² groot en praktisch voor het opbergen van voorraden of het plaatsen van een (extra) vriezer. Tevens is de witgoedaansluiting hier aanwezig en heeft u vanuit hier toegang tot de tuin.

-Eerste verdieping:
Via een vaste trap in de entree bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en 1 badkamer. Deze verdieping is voorzien van een vloerbedekking.
• Slaapkamer 1: Deze ruime slaapkamer is ca. 21 m² groot.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot en wordt momenteel gebruikt als inloopkast.
• Badkamer: De goed onderhouden, betegelde badkamer is ca. 12 m² groot en voorzien van een ligbad, een douche, twee wastafels, een staand toilet en een bidet.

-Zolder:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping is de zolder te bereiken. De zolder bestaat uit twee ruimtes van respectievelijk ca. 23,5 en 18 m² groot, welke momenteel worden gebruikt als berging. Tevens is de cv-ketel (2022, Atag, Eigendom) hier gesitueerd.

-Garage:
De garage is ca. 25 m² groot en te bereiken via de poort op de oprit, de deur in de tuin en via de bijkeuken te bereiken. De ruime garage is voorzien van elektriciteit en water, en biedt de ruimte voor het parkeren van 1 auto.

-Tuin:
De woning is voorzien van een royale en groene achtertuin, welke te bereiken is via de garage, de bijkeuken, de keuken en de zijingang. De achtertuin is voorzien van een terras, grenzend aan de woning, plantenborders en een uitgestrekt grasveld. De tuin is zeer netjes onderhouden en naar ieders wens in te richten.

Nadere bijzonderheden:
• Charmante, vrijstaande woning op een rustige locatie in Rijckholt.
• Kozijnen: Houten kozijnen (Merba) met dubbele beglazing, behalve in de garage.
• Balken op het plafond zijn sierbalken. Deze zijn, indien gewenst, eenvoudig te verwijderen.
• Centrale verwarming: HR Combi- Cv-ketel (2022 Atag, Eigendom).
• Energielabel B.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
De woning is rustig gelegen aan de rand van Gronsveld, in de plaats Rijckholt. Een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde ligt de plaats Eijsden. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse kleine winkels in het dorp, bakker, patisserie, slager, groentewinkel e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool en een peuterschool. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, AZM en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 642
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 555
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 642
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 555
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij