Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
In Gronsveld presenteren wij deze statige, vrijstaande en zeer ruime woning met oprit en garage, rustig gelegen op een royaal perceel van ca. 6.303 m². Deze unieke en rustig gelegen woning biedt veel privacy en is o.a. voorzien van een zeer ruim woonoppervlakte, ruime kelderruimtes, 5 slaapkamers, 18 zonnepanelen en energielabel A. De woning beschikt tevens over een uitgestrekte tuin met vrij uitzicht op de achterliggende weilanden, welke ideaal zijn voor het houden van bijvoorbeeld paarden of ander kleinschalig vee. Bewonder de prachtige architectuur, de schitterende tuin en de fantastische sfeer, die De Wyjert 31 tot een droomhuis maken. Centrum Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 autominuten verwijderd.

-Indeling:

-Kelder:
Via de trap in de hal, heeft u toegang tot het ruime kelderportaal, en tot de 4 grote kelderruimtes (ca. 30 m², 24 m², 14 m² en 11 m²), welke praktisch zijn voor het opbergen van voorraden/wijn e.d.

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen in de ruime entree (ca. 19 m²). De voorzijde van de entree is volledig van glas en zorgt direct voor veel natuurlijk licht. In deze entree vindt u de toegangsdeur naar de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trap die naar de eerste verdieping en de kelder leidt. De betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een wastafel. De royale en sfeervolle woonkamer van ca. 45 m² heeft een lichtkleurige grindvloer en baadt in natuurlijk licht. Deze leefruimte beschikt tevens over vloerverwarming, een houtkachel en een airco. Een grote schuifpui aan de achterzijde van het huis creëert een mooie verbinding met de tuin en biedt, via een deur, extra toegang tot de tuin. Grenzend aan de woonkamer is de open-keuken van ca. 9 m² groot. Deze nette keuken, voorzien van een granieten aanrechtblad, welke doorloopt tot in een bar, en lichtgrijze kasten, is voorzien van diverse apparatuur: een combi-oven, een Quooker, een warmhoudlade, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en tenslotte een 5-pits gaskookplaat. Vanuit de keuken loopt u door naar de praktische bijkeuken (ca. 10 m²), welke ruimte biedt voor het plaatsen van een (extra) vriezer, voorraad e.d. Tevens beschikt deze ruimte over de witgoedaansluiting en een toegangsdeur naar de tuin en garage.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree is de eerste verdieping te bereiken. Via een ruime overloop (ca. 7 m²) heeft u toegang tot 3 slaapkamers en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een lichtkleurige laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze ruime slaapkamer is ca. 28 m² groot en voorzien van een airco (die kan verwarmen en verkoelen) en inbouwkasten.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot en wordt momenteel gebruikt als werkkamer, maar is naar ieders wens in te richten.
• Badkamer: De goed onderhouden en betegelde badkamer is ca. 10 m² groot en voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een toilet met douchefunctie, een bidet en een wastafelmeubel met dubbele wasbak. Tevens is er een wasluik aanwezig die uitkomt in de bijkeuken.

-Tweede verdieping:
Middels de trap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de tweede verdieping. Via de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en 1 berging. Op deze verdieping is een lichtkleurige vloerbedekking aanwezig.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot en te bereiken via de andere slaapkamer. Door het simpel plaatsen van een tussenwand is een separate doorloop te creëren zodat het afzonderlijke kamers worden.
• Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
• Berging: De berging is ca. 14 m² groot en praktisch als bergruimte.

-Garage:
De ruime garage (ca. 27 m² groot) is te bereiken middels de elektrisch, sectionale, poort via de oprit, de deur in de bijkeuken en een buitendeur, aan tuinzijde. De garage is voorzien van elektriciteit en biedt de ruimte voor het parkeren van 1 auto. Tevens bevindt zich hier de recent vernieuwde cv-ketel (Eigendom, 2024, Remeha). De oprit biedt plaats voor meerdere auto's.

-Tuin:
De royale tuin is te bereiken via de woonkamer, de bijkeuken, de garage en een zijingang. De tuin is voorzien van een groot terras met overkapping, grenzend aan de woonkamer van de woning, waar het heerlijk vertoeven is op zowel de warme, als de koudere dagen. Verder is de tuin voorzien van veel groen en uitzicht op de achterliggende weilanden, welke tot bij de tuin behoren. Aan de achterzijde van de tuin is nog een overkapping aanwezig, waar u heerlijk op het terras kunt zitten met uitzicht op de paarden.

-Weiland
Achter de tuin is een royaal weiland gelegen, welke tot bij de woning behoort. Het weiland is ca. ... m² groot. Tevens staan hier een aantal fruitbomen, en is een poel en een paardenstal (ca. 28 m² groot) aanwezig. De ruime stal biedt de mogelijkheid voor het stallen van 2 paarden.

Nadere bijzonderheden:
• Aanvaarding in overleg.
• 2 airco's aanwezig (woonkamer en slaapkamer)
• Unieke, statige en vrijstaande woning op een uniek groot perceel in Gronsveld.
• CV ketel (Eigendom, 2024, Remeha)
• Kozijnen: Kunststof kozijnen en volledig dubbel glas.
• Voorzijde oprit is bruikleen van Gemeente Eijsden-Margraten.
• Energielabel A.
• Van de vermelde Kadastrale grootte, 6.303 m², zal nog een aantal vierkante meter in mindering worden gebracht. Een gedeelte van het perceel zal wegvallen.
• Er zal nog een recht van overpad gevestigd worden voor het aan de andere zijde betreden van het weiland, waardoor de toegang aan de zijkant behouden blijft.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is rustig gelegen in Gronsveld; een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 1217
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 6303
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2024
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 213
Inhoud woonhuis 1217
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 6303
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2024
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij