Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

"Wist je dat een bekende Nederlander hier heeft gewoond?" Ja, het is waar! In dit charmante hoekappartement heeft niemand minder dan de BN'er "van Halen" zijn sporen achtergelaten.

Ben je een starter op zoek naar jouw eerste woning? Zoek niet verder! Dit unieke hoekappartement, verdeeld over twee verdiepingen, biedt alles waar je naar op zoek bent. Gelegen in het bruisende Nijmegen Nieuw-West, bevindt het zich op steenworp afstand van alle voorzieningen. Met vier ruime slaapkamers en twee heerlijke balkons op het oosten en zuiden, is dit de ideale plek om je nieuwe avontuur te beginnen. Laat je verrassen door de ruimte, het licht en de mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Voorzieningen nabij: Supermarkten, scholen, openbaar vervoer en parken liggen allemaal binnen handbereik.
Hoekappartement: Geniet van extra lichtinval en privacy door de hoekligging.
Twee verdiepingen: Meer ruimte dan je van een standaard appartement zou verwachten, ideaal voor een gezin of werk vanuit huis.
Balkon op het oosten en zuiden: Begin je dag met de zon en sluit af met de zon.
Vier slaapkamers: Voldoende ruimte, voor een gezin of werk aan huis.
Ruime indeling: Optimale benutting van elke vierkante meter.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Je komt binnen in de hal welke toegang biedt tot de dichte keuken, slaapkamer, badkamer, apart toilet en woonkamer. Via de woonkamer is er toegang tot een slaapkamer en het balkon op het Oosten. De woonkamer is erg licht en ruim opgezet.

Via de trap naar beneden heb je toegang tot de master bedroom en nog een slaapkamer. Deze kamers zijn voorzien van ingebouwde kasten. Ook is er een ruime berging.

Stel je voor dat je in dezelfde keuken staat waar van Halen zijn ochtendkoffie zette, of op het balkon geniet van dezelfde zonnestralen die zijn ideeën verlichtten. Het is niet zomaar een huis; het is een stukje Nederlandse popcultuur. Grijp deze unieke kans om te wonen op een plek met zo'n bijzondere achtergrond. Wie weet, misschien inspireert dit appartement jou ook om grootse dingen te doen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 275

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 275

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen