Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de bruisende buurt De Voorstenkamp, waar gezelligheid en comfort hand in hand gaan, ligt een leuke woning te wachten op nieuwe bewoners. Dit ruime huis met vijf slaapkamers biedt de perfecte plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een fijne leefomgeving. Met een kindvriendelijke buurt, diverse voorzieningen binnen handbereik en het winkelcentrum Dukenburg op slechts vijf minuten loopafstand, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. Of je nu de drukte van de stad in wilt duiken of juist wilt genieten van de rust in de groene omgeving, deze woning heeft het allemaal.

Kindvriendelijke omgeving: De buurt is rijk aan speeltuinen, veilige straten en scholen op loopafstand, ideaal voor opgroeiende kinderen.
Voorzieningen binnen handbereik: Naast het winkelcentrum Dukenburg, vind je ook supermarkten, sportscholen en gezondheidscentra in de nabijheid.
Ruim en comfortabel: Met vijf slaapkamers en een royale woonoppervlakte van 129 m², biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin.
Uitstekende bereikbaarheid: Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en omliggende gebieden.
Groene omgeving: Geniet van wandelingen in het nabijgelegen park en de groene omgeving die de buurt te bieden heeft.

Begane grond:
Je komt binnen in de hal welke toegang biedt tot het aparte toilet en de ruime en lichte woonkamer, hier is ruimte voor een aparte eethoek. Ook kan je via hier de tuin bereiken. De keuken bevindt zich in de aanbouw en is een afgesloten ruimte vanuit hier heb je ook toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom en twee goed bemeten slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, hier is voldoende opbergruimte en een aansluiting voor de wasmachine.

Tuin:
De tuin is gelegen op het Noord-Westen, hier bevindt zich een ruime berging. De woning is voorzien van een ruime oprit aan de voorkant van de woning waar ruimte is voor twee auto´s.

Op slechts vijf minuten loopafstand vind je het winkelcentrum Dukenburg, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Bovendien zorgen de nabijgelegen scholen en sportfaciliteiten ervoor dat het hele gezin actief en betrokken blijft in de buurt.

Dit huis in De Kamp is de perfecte plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Met vijf slaapkamers en 129 m² aan ruimte, biedt de woning comfort en flexibiliteit. De nabijheid van winkelcentrum Dukenburg en goede verbindingen naar de stad maken het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 177

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 177

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen