Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters op de woningmarkt opgelet!

Charmant hoek-appartement op de 1e verdieping met balkon. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een knusse dichte keuken, een gezellige woonkamer en een badkamer met wastafel en douche. Daarnaast heb je een extra berging in de kelder. Ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en comfortabele woonsituatie. Ontdek het gemak van dit compacte, maar complete appartement dat perfect past bij een startende woningzoeker.

INDELING Bij binnenkomst in het appartementencomplex vind je in de trapopgang de brievenbussen. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Zodra je de deur opent, betreed je de hal met de meterkast, vernieuwd in 2023, het toilet en toegang tot de eerste slaapkamer, keuken en woonkamer. De tweede slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer, wat flexibiliteit biedt in de indeling. Het balkon op het westen is bereikbaar via de woonkamer, ideaal voor ontspannen avonden in de zon. De dichte keuken is vernieuwd in 2023 incl. inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kom je in de keurige badkamer met inloopdouche en wastafel en aansluitend aan de keuken is de wasruimte met de cv opstelling. De slaapkamers meten respectievelijk 12 m² en 14 m². Het appartement is keurig afgewerkt en grotendeels voorzien van een laminaatvloer, waardoor het een comfortabele en verzorgde uitstraling heeft.

In het souterrain is een eigen berging. Parkeergelegenheid voor de deur.

LOCATIE Het appartement ligt in de populaire wijk Hazenkamp en is gunstig gelegen, vooral voor mensen die nabijheid zoeken tot belangrijke voorzieningen en instellingen. De nabijheid van het Radboudumc en de universiteit, evenals de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), maakt het wellicht aantrekkelijk voor studenten, medewerkers van deze instellingen of professionals die in de buurt werken. Bovendien biedt de nabijheid van een winkelcentrum en het Goffertpark extra gemak en recreatiemogelijkheden.

Overige kenmerken: • Bouwjaar 1953; • Gebruiksoppervlak woonruimte ca. 61 m²; • Keuken vernieuwd in 2023 • Meterkast vernieuwd 2023 • Woonkamer kan eenvoudig worden vergroot door aangrenzende slaapkamer bij woonkamer te betrekken. • Eigen ruime berging in souterrain; • Gunstige ligging; • Gezonde VvE; bijdrage € 91.88 per maand; • Cv-ketel 2007; • Energielabel D; • Overdracht op korte termijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 203

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1953
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1953
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 203

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars