Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW DROOMAPPARTEMENT IN NIJMEGEN-NIEUW-WEST!

Welkom starters op de woningmarkt! Dit charmante 4-kamer appartement, gelegen in de geliefde wijk Nijmegen-Nieuw-West, staat klaar om jouw hart te veroveren. Met een royale woonoppervlakte van 70m², twee zonnige balkons en een groene omgeving, heb je alles wat je nodig hebt. Geniet van de centrale ligging met alle voorzieningen binnen handbereik.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruim 4-kamer appartement: Perfect voor starters met een woonoppervlakte van 70m².
Twee zonnige balkons: Geniet van de buitenlucht en het uitzicht vanuit je eigen huis.
Groene omgeving: Prachtige groene omgeving voor ontspanning en recreatie.
Centrale ligging: Dicht bij winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen.
Veel lichtinval: Grote ramen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer.
Twee bergingen ter beschikking: De woning wordt verkocht inclusief twee bergingen.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Je stapt binnen in dit prachtige appartement waarbij de ruime entree leidt naar de lichte en luchtige woonkamer, waar grote ramen zorgen voor natuurlijk licht. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag werken, met genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel waar je kunt dineren met vrienden en familie.

De moderne keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur en biedt voldoende werk- en opbergruimte. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner voor je gasten, deze keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een fijn balkon.

Het appartement beschikt over drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte en een rustige sfeer. De hoofdslaapkamer biedt directe toegang tot een van de balkons, waar je 's ochtends kunt genieten van je kopje koffie terwijl je de dag langzaam ziet ontwaken.

De badkamer is stijlvol en functioneel, met een moderne douche en wastafel. Daarnaast is er een apart toilet, wat extra gemak biedt voor jou en je gasten.

Wat dit appartement echt bijzonder maakt, zijn de twee balkons. Hier kun je heerlijk genieten van het buitenleven, of je nu een zonnige ochtend begint met een goed boek of een warme zomeravond doorbrengt met vrienden.

Nijmegen-Nieuw-West staat bekend om zijn gezellige sfeer en groene omgeving. Je vindt hier tal van parken en recreatiegebieden waar je kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt ontspannen. Bovendien is de centrale ligging een absoluut pluspunt, met winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen op loopafstand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 234

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 234

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen