Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een rustige woonomgeving met vrij uitzicht en speeltuintje, terwijl u toch op korte afstand bent van het bruisende centrum van Nijmegen, het station én een uitgebreid winkelcentrum—wie droomt daar niet van? Bij binnenkomst komt u in de hal, waar de vernieuwde meterkast en het moderne toilet met fonteintje zich bevinden. De gang leidt naar de lichte woonkamer, voorzien van een lamelparket en een gezellige gashaard. De dichte, luxe keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, koelkast, diepvries, 4-pits gasfornuis met extra wokbrander, en een moderne afzuigschouw. Hier is koken een waar plezier!

1e verdieping: Via de overloop bereikt u de drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van een nette laminaatvloer. De moderne badkamer, vernieuwd in 2023, is ingericht met een luxe wastafelmeubel, een douchecabine, zwevend toilet, en voorzien van strakke, eigentijdse betegeling. Tevens vindt u op deze verdieping een praktische kast met de opstelling voor wasmachine en droger.

2e verdieping: De vaste trap brengt u naar de tweede verdieping, waar u de voorzolder aantreft met de CV-opstelling (2021). De zolderkamer is een fijne, extra leefruimte, mede dankzij het dakkapel dat zorgt voor extra licht en ruimte. Deze kamer kan ideaal dienen als slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Buitenruimte: Aan de achterzijde heeft u toegang tot de tuin met een praktische carport, waar u uw auto comfortabel op eigen terrein kunt parkeren. Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats. Daarnaast bieding de overkapping een ideale plek voor ontspanning, terwijl de stenen berging perfect is voor het veilig opbergen van fietsen, gereedschap of tuinmeubilair. De zonnige tuin biedt volop mogelijkheden voor ontspanning.

Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een instapklare woning met een moderne uitstraling, volop ruimte en een centrale ligging nabij alle gewenste voorzieningen. Bent u benieuwd en wilt u deze woning met eigen ogen zien? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Overige kenmerken: Gebruiksoppervlak woonruimte: ca. 112 m2; Perceeloppervlak; ca. 149 m2 Energielabel C; Zonnepanelen 10 stuks 2014; Cv installatie Nefit 2021; Dakkapel 2014; Begane grond en 1e verdieping aluminium kozijnen; Badkamer 2023; Op loopafstand NS station en winkelcentrum Notenhout; Op fietsafstand van het centrum van Nijmegen; Op goede bereikbaarheid van diverse uitvalswegen; Oplevering: half december 2024.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 389

Overige

Perceel oppervlakte 149

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 389

Overige

Perceel oppervlakte 149

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars