Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in een van de meest charmante straatjes van de gewilde wijk Bottendaal, vindt u deze sfeervolle benedenwoning met een bijzonder diepe tuin en een praktische kelder. Deze woning biedt een fijne combinatie van authentieke details en moderne gemakken, op een uitstekende locatie dichtbij het centrum van Nijmegen.

Bij binnenkomst in de hal ervaart u direct de warme sfeer van de woning. Vanuit de hal heeft u toegang tot de kelder, die ideaal is voor de witgoedopstelling en extra opslagruimte biedt. Ook het moderne toilet, de badkamer, keuken en de gezellige woonkamer zijn bereikbaar vanuit deze hal. De woonkamer, voorzien van een stijlvolle laminaatvloer, ademt charme door de authentieke schouw en een praktische inpandige kast. Aan de voorzijde is een eetkamer gecreëerd, ook hier vindt u een originele schouw die het karakter van de woning versterkt.

De keuken is slim ingericht en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een ruime spoelbak. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot de verrassend diepe achtertuin, waar u kunt genieten van de buitenruimte en de rust.

De woning beschikt over een lichte slaapkamer aan de achterzijde. De moderne badkamer is stijlvol betegeld en uitgerust met een douchecabine, een wastafelmeubel en een handige opbergkast.

Kortom, een heerlijke benedenwoning met karakter, royale tuin en een praktische indeling, ideaal gelegen in een van de meest geliefde wijken van Nijmegen!

Let op souterrain is niet bij het gebruiksoppervlak meegerekend. Ouderdomsclausule en niet bewoningsclausule wordt in de koopovereenkomst opgenomen.

Overige kenmerken: Gebruiksoppervlak woonruimte: ca. 60 m² exclusief souterrain; Overige inpandige ruimte: ca. 17 m²; Energielabel: E; Dubbel glas; Geliefde locatie bij het centrum van Nijmegen; Cv-installatie Nefit 2012; Voorzijde gereinigd en achterzijde; Bovenlaag dak 2021 vernieuwd; Woning is in 1994 door de gemeente Nijmegen geheel gerenoveerd; Glasvezel aanwezig; Oplevering kan spoedig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1903
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1903
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars