Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit veertigerjaren woonhuis ademt karakter en authenticiteit, terwijl het tegelijkertijd moderne gemakken biedt. Het huis beschikt over originele details zoals een charmante erker en massieve binnendeuren, gecombineerd met praktische elementen zoals een ruime berging. De woning heeft een kelder, een diepe achtertuin op het westen en een achterom.

Indeling van het huis:

Kelder: De woning is gedeeltelijk onderkelderd en biedt een praktische bergkelder met aansluiting voor de wasmachine en droger. Met een hoogte van ca. 1,96m is er voldoende ruimte voor opslag.

Begane grond: Bij binnenkomst betreedt u een uitnodigende hal met een parketvloer en een toilet met fontein. De royale woonkamer is licht en ruim, en voorzien van dezelfde parketvloer, een karakteristieke erker met glas in lood ramen aan de voorzijde, openslaande tuindeuren naar het terras en de diepe achtertuin. De keuken is van alle gemakken voorzien, met inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een 1,5 spoelbak. Deze is voorzien van een gerestaureerde granito vloer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de fraai aangelegde achtertuin, die tevens leidt naar de ruime berging met elektra en de achterom.

Eerste verdieping: De overloop leidt naar drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim zijn. De badkamer is voorzien van een modern wastafelmeubel, een douche, en er is een aparte toiletruimte.

Tweede verdieping: Hier bevindt zich een praktische voorzolder met de cv-ketel en een vierde slaapkamer die extra licht krijgt door de dakkapel. De zolder biedt ook voldoende bergruimte.

De ligging van deze woning is perfect; op korte loopafstand vindt u diverse winkels, openbaar vervoer, recreatievoorzieningen, scholen en het Goffertpark. De Radboud Universiteit, de HAN en de ziekenhuizen zijn eveneens binnen enkele minuten bereikbaar. Bovendien biedt de buurt ruime gratis parkeermogelijkheden.

Dit zonnige en ruime huis biedt een perfecte combinatie van karakter, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie. Ideaal voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar een ruime woning met veel comfort en mogelijkheden.

Let op! De zolderruimte is niet mee berekend bij het gebruiksoppervlakte wonen, maar is een volwaardige woonruimte.

Algemene kenmerken: Bouwjaar 1940; Gebruiksoppervlak woonruimte ca. 77 m2, exclusief zolder; Perceeloppervlak 152 m2; Energielabel C; Originele massieve binnendeuren; Cv-ketel Intergas 2012; Rolluiken aan de achterzijde op de begane grond; Ruime berging met elektra; Ideale ligging ten opzichte van ziekenhuizen, universiteit, uitvalswegen en openbaar vervoer; Gedeeltelijk dubbelglas, vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie; Zonnescherm handmatig en elektrisch; Fraai aangelegde tuin met achterom.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 337

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars