Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JE TOEKOMSTIGE DROOMAPPARTEMENT
In het bruisende hart van Nijmegen Oost, waar modern comfort en charme samenkomen, ligt dit prachtige appartement te wachten op zijn nieuwe bewoners.
Dit is de ideale plek voor wie niet alleen op zoek is naar een huis, maar naar een levensstijl. Met een ruim woonoppervlak van 99 vierkante meter en energielabel A biedt dit instapklare 3-kamer appartement alles wat je nodig hebt om zorgeloos en levensloopbestendig te wonen. Geniet van zonnige dagen op je balkon op het zuiden, terwijl je auto veilig staat in de afgesloten parkeergarage, toegang alleen voor bewoners. En ja, de lift brengt je moeiteloos naar jouw appartement.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Instapklaar 3-kamer appartement: Dit appartement biedt een moderne en stijlvolle leefruimte, waar je alleen je koffers hoeft uit te pakken om je thuis te voelen.
Groot balkon op het zuiden: Perfect om te genieten van zonnige middagen en lange zomeravonden met een goed boek of een glas wijn.
Twee parkeerplaatsen: Altijd verzekerd van een veilige plek voor je auto's in de ondergelegen parkeergarage.
Toegankelijkheid via de lift: Directe toegang tot je appartement zonder gedoe, ideaal voor senioren.
Ruimte en licht: Met een woonoppervlakte van 99 vierkante meter geniet je van een ruimtelijke en lichte omgeving.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
In het geliefde Nijmegen Oost, waar de stadse levendigheid en groene rust van het Limos stadspark samenkomen, ontdek je dit schitterende 3-kamer appartement voorzien van alle comfort en gemak. Stap binnen in de lichte woonkamer met de grote ramen die de ruimte nog prachtiger maken. De moderne open keuken nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige diners met vrienden.
De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor al je persoonlijke spullen. De strakke badkamer, voorzien van moderne faciliteiten, maakt het plaatje compleet. Dit appartement is niet alleen een plek om te wonen, maar een plek om te leven, te genieten en tot rust te komen.

RECHTSTREEKS MET DE LIFT NAAR JE APPARTEMENT
Vanuit de parkeergarage onder het appartementencomplex brengt de lift je rechtstreeks naar je eigen appartement. Dit betekent luxe en gemak, een belangrijk aspect voor wie levensloopbestendig wil wonen. Geen trappen, geen gedoe, alleen gemak en comfort.

HIGHLIGHTS IN DETAIL
Dit instapklare 3-kamer appartement biedt een eigentijdse leefruimte met stijlvolle afwerkingen en een moderne keuken. Het grote balkon op het zuiden met twee mooi grote zonneschermen vangt de hele dag zonlicht, waardoor het de perfecte plek is voor ontspanning. Twee parkeerplaatsen in de veilige ondergrondse garage verzekeren je van gemak en veiligheid. De lift zorgt voor directe toegang tot je verdieping, wat extra comfort biedt voor dagelijks wonen. Kortom, een perfecte combinatie van modern wonen en praktische voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 305

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 305

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen