Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een huis met rust en ruimte, perfect voor jonge gezinnen? Zoek niet verder! Dit charmante jaren '30 huis biedt een mix van klassieke elegantie en modern comfort. Gelegen in de geliefde wijk Hatertse hei is deze woning in de loop der tijd uitgebouwd, gemoderniseerd en verduurzaamd. Geniet hier van alle ruimte en de royale tuin op het noord-oosten. De tuin met achterom, vrijstaande garage en veranda is een heerlijke plek om te vertoeven.
Met drie ruime slaapkamers is dit de perfecte plek om je nieuwe hoofdstuk te beginnen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

JAREN '30 WONING: Authenticiteit en karakter komen samen in deze prachtige bouwstijl met kenmerkende details.
INSTAPKLAAR: Geen klusjes meer, pak je koffers uit en voel je direct thuis.
3 SLAAPKAMERS: Ruimte voor het hele gezin met mogelijkheden voor een thuiskantoor of hobbykamer.
APARTE GARAGE: Ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of seizoensspullen.
GROTE TUIN: Geniet van de rust en privacy in je eigen groene omgeving, met volop zon en de sfeervolle veranda.

EEN UITGEBREIDE BLIK

Zodra je de voordeur opent, voel je de sfeer van een jaren '30 woning in iedere hoek. De authentieke details, zoals originele terrazzo vloeren in de hal en keuken, de glas-in-loodramen en hoge plafonds, verwelkomen je met een gevoel dat je doet denken aan lang vervlogen tijden, maar dan met alle gemakken van nu.
Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en woonkamer, de toilet en provisiekelder.

De woonkamer heeft veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Er is een gezellige houtkachel en via de en suite deuren kom je in een tussenkamer die overgaat in de eetkamer. Dit zijn allemaal fijne plekken voor knusse avonden met het gezin. De moderne keuken, voorzien van een mooi dakraam en alle gemakken maakt koken een genot; hier creëer je niet alleen maaltijden.

Vanuit de keuken en de eetkamer stap je zo de grote tuin in. De groene tuin ligt op het noord-oosten, maar gezien de breedte en de diepte van de tuin heb je altijd wel ergens zon of schaduw. Daarnaast is er een grote veranda achterin de tuin.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een inloopkast die elk de potentie hebben om jouw persoonlijke touch te krijgen. Of je nu kiest voor een serene ouderslaapkamer, een vrolijke kinderkamer of een stijlvolle kantoorruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. De badkamer inclusief ligbad en een inloopdouche bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. De tweede verdieping bied nog een extra slaapkamer. De hoge plafonds met sfeervolle balken maken het een gezellige en praktische ruimte.

En dan is er nog die aparte garage, een praktische toevoeging die klussen en opruimen tot een fluitje van een cent maakt. Hier berg je al je seizoensspullen op, organiseer je de fietsen van het gezin, of creëer je juist jouw perfecte werkplaats.

EXTRA VOORDELEN

Naast de vele kenmerken van de woning, profiteer je ook van de gunstige ligging in een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels en parken liggen op steenworp afstand, terwijl de goede verbindingen je binnen no-time naar het stadscentrum of verder brengen. De woning ligt op een steenworp afstand van de Radboud Universiteit, de HAN, de Radboud UMC en het Goffertpark.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 366

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1936
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1936
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 366

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen