Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ DE WAALSTRAAT 20! 

Deze woning is een unieke kans: een kluswoning die perfect is voor jonge gezinnen of tweepersoonshuishoudens. Met drie slaapkamers en een royale tuin op het westen biedt dit huis volop mogelijkheden om je eigen stempel te drukken. De woning ligt gunstig nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien beschikt het over een handige garage, ideaal voor opslag of als werkruimte.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:
- Kluswoning: Ideaal voor wie op zoek is naar een huis met potentie om het eigen te maken.
- Drie slaapkamers: Genoeg ruimte voor een gezin of extra werk- en hobbyruimte.
- Nabij voorzieningen: Makkelijk toegang tot dagelijkse benodigdheden en openbaar vervoer.
- Royale tuin: Gelegen op het westen, perfect voor middag- en avondzon.
- Garage: Praktische ruimte voor opslag of creatieve projecten.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Deze woning biedt een woonoppervlakte van 84 vierkante meter en ligt in een rustige straat van het Rivierenkwartier. Bij binnenkomst voel je direct de mogelijkheden om de woning geheel naar eigen smaak te maken. De indeling is praktisch met een lichte woonkamer die uitnodigt tot gezellige avonden met familie en vrienden. De nette keuken is voorzien van alle benodigdheden en biedt ruimte om te herontwerpen naar jouw eigen stijl en wensen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De master bedroom biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De overige twee kamers zijn veelzijdig te gebruiken als extra slaapkamers, een kantoorruimte of een hobbykamer. De badkamer biedt een stabiele en functionele basis voorzien van instapdouche, toilet en spiegel met wastafel.

De zolder van de woning is toegankelijk door middel van een vlizotrap. De zolder biedt na het realiseren van een vaste trap nog eventuele mogelijkheden tot het creëren van een extra slaapkamer.

De grote troef van deze woning is de royale tuin op het westen. Hier kun je genieten van lange zomeravonden, een boek lezen in de zon, of een barbecue organiseren met vrienden. De tuin biedt voldoende ruimte voor een speelplek voor de kinderen, een moestuin of een terras.

De garage is een praktische aanvulling op de woning, ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of zelfs het creëren van een hobbyruimte. Daarnaast biedt de perceelgrootte mogelijkheden om de woning verder uit te breiden en de tuin volledig naar eigen wens in te richten.

OMGEVING

De Waalstraat 20 is gelegen in het zuiden van Apeldoorn in de rustige en kindvriendelijke buurt 'Rivierenkwartier'. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 212

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 349

Overige

Perceel oppervlakte 212

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn