Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
WELKOM AAN DE JO DE GROOTSTRAAT 16 in Apeldoorn
Ben je op zoek naar een comfortabele en praktische woning in de buurt van het centrum? In Driehuizen vind je dit huis dat perfect is voor een tweepersoonshuishouden of een jong gezin. Met drie ruime slaapkamers en een grote tuin heb je alle ruimte die je nodig hebt. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en beschikt het over een eigen garage, ideaal voor extra opslag of parkeren.
BELANGRIJKE KENMERKEN
Volledig geïsoleerd: Zorgt voor een aangename temperatuur en lagere energierekeningen.
3 slaapkamers: Ideaal voor gezinnen of voor het creëren van een thuiskantoor.
Ruim perceel: Geniet van een royale tuin op het noordwesten, perfect om te ontspannen.
Nabij het centrum: Gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en andere voorzieningen.
Garage: Biedt parkeergemak en extra ruimte voor opslag.
COMFORTABEL WONEN IN DRIEHUIZEN
Bij aankomst in deze rustige straat voelt het direct als thuiskomen. Dit huis biedt een warme sfeer met veel natuurlijk licht en een efficiënt energielabel B. Met een woonoppervlakte van 129 m² heb je volop mogelijkheden om het huis in te richten naar jouw wensen.
Op de begane grond kom je binnen in de hal. Vanuit de hal loop je de woonkamer binnen. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek met diverse meubels en accessoires. De open keuken is praktisch ingericht, ideaal voor het bereiden van de dagelijkse maaltijden, heerlijke diners of een gezellige borrelplank. Vanuit de keuken heb je toegang tot de berging. De eetkamer is door de openslaande deuren direct verbonden met de tuin.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, een ruime master bedroom en een kinderkamer of gastenkamer. De master bedroom is voorzien van airconditioning. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een prettige en ontspannen sfeer. Er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kledingkast en andere meubels, zodat je de kamers naar eigen smaak kunt inrichten. Naast de slaapkamers bevindt zich de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, ruime inloopdouche, toilet, een spiegel en wastafel met wastafelmeubel. Deze badkamer biedt een rustige plek om de dag te starten of tot rust te komen na een drukke dag.
De tweede verdieping van de woning biedt de derde slaapkamer, een ideale ruimte voor een tiener, hobbykamer of een thuiskantoor. Deze kamer biedt net als de andere veel daglicht en voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting. Daarnaast vind je op deze verdieping de aansluitingen voor witgoed, waardoor je wasmachine en droger handig en uit het zicht geplaatst kunnen worden. Dit maakt van de tweede verdieping niet alleen een praktische, maar ook een veelzijdige ruimte die aan verschillende woonbehoeften kan voldoen. 
De tuin van de woning is een fijne plek om tot rust te komen, een gezellige barbecue of een zomers diner met familie. De tuin biedt genoeg mogelijkheden voor een terras en een stukje groen. Of je nu kinderen hebt die graag buiten spelen of zelf groene vingers hebt, hier kun je alle kanten op. De tuin biedt voldoende privacy, zodat je in alle rust kunt genieten van het buitenleven en je eigen plek kunt creëren.
OMGEVING
De woning is gelegen in de geliefde woonomgeving 'Driehuizen'. Een straat met veel vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen in de nabijheid van voorzieningen. Gelegen nabij het centrum, bossen en winkelcentra en met diverse speelveldjes, is dit de perfecte plek voor zowel gezinnen als mensen die dichtbij alle voorzieningen willen zijn. Op enkele fietsminuten van het station en het gezellige centrum van Apeldoorn en niet ver van het mooie Veluwse bosgebied boordevol mooie wandel- en fietsroutes.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 196

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 196

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn