Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

BAZEMOLENWEG 2B: DE IDEALE GEZINSWONING

Welkom in de gezellige buurt De Bouwhof, waar deze praktische en ruime eengezinswoning op je wacht. Met vijf slaapkamers, een royale achtertuin, en een garage is dit huis ideaal voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en grotere gezinnen die meer ruimte nodig hebben. Gelegen in een rustige, bosrijke omgeving biedt dit huis de rust en het comfort dat je zoekt. Deze woning is volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten. Grijp deze kans om jouw nieuwe thuis te vinden in een gewilde buurt!

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:
- Volledig geïsoleerd: Voor een aangenaam klimaat en energiebesparing.
- Vijf slaapkamers: Veel ruimte voor familie of een werkplek aan huis.
- Royale achtertuin: Ideaal voor ontspanning en spelende kinderen.
- Bosrijke omgeving: Perfect voor wandelingen en buitenactiviteiten.
- Garage: Voor extra opslagruimte en parkeergelegenheid.

VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze prachtige woning wordt je direct begroet door een ruime en lichte hal die toegang biedt tot de verschillende verdiepingen van het huis. De begane grond is voorzien van een royale woonkamer met veel natuurlijk licht door de grote ramen. Deze kamer biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabele zithoek als een eethoek, waar het hele gezin gezellig samen kan komen. De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt niet alleen veel opbergruimte, maar ook een efficiënt werkoppervlak. Door de inbouwapparatuur is koken hier een plezier, of je nu een snelle maaltijd bereidt of een uitgebreid diner. Grenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken, ideaal voor extra opslag of als wasruimte.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. Elke kamer is functioneel ingedeeld en biedt veel lichtinval, waardoor ze perfect zijn voor kinderen, als logeerkamer, of voor andere doeleinden. De badkamer is uitgerust me een ruime douche, toilet en spiegel met wastafel, ideaal om de dag fris te starten!

De tweede verdieping verrast met nog eens twee slaapkamers. Deze kamers zijn ideaal voor het creëren van een werkruimte of een hobbykamer. De zolder biedt daarnaast veel bergruimte, waardoor je gemakkelijk seizoensgebonden spullen kunt opbergen.

De royale achtertuin is een van de hoogtepunten van deze woning. Gelegen op het noorden, biedt de tuin een rustige plek om te ontspannen, te tuinieren, of voor kinderen om te spelen. Het terras is perfect voor zomerse barbecues en gezellige avonden buiten. Dankzij de ruime opzet is er volop ruimte om je eigen groene oase te creëren.

De garage van de woning bevindt zich aan de zijkant. Deze garage biedt niet alleen plaats aan een auto, maar ook als extra opbergruimte kan dienen voor fietsen, tuingereedschap of andere benodigdheden. De oprit biedt bovendien extra parkeergelegenheid, wat handig is voor wanneer er bezoek komt.

OMGEVING

De woning ligt in Ugchelen, vlakbij Apeldoorn en gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A50. In het dorp zijn diverse winkels, zoals verschillende supermarkten, een bakker, slager, Kruidvat en Primera. Ook zijn er een huisarts en apotheek te vinden en het ziekenhuis is dichtbij. Er zijn twee basisscholen in Ugchelen waarvan één op loopafstand. Het stadscentrum van Apeldoorn is op fietsafstand gelegen. Het nabijgelegen Leesten biedt recreatiemogelijkheden in de Veluwse natuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 375

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 566

Overige

Perceel oppervlakte 375

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn