Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in de gezellige Binnenstad, aan de Hofstraat 42 waar dit mooie appartement klaarstaat voor nieuwe bewoners. Met een woonoppervlakte van 79 m², een balkon op het zuidwesten en twee slaapkamers, is dit appartement ideaal voor starters, éénpersoonshuishoudens en twee persoonshuishoudens. Het appartement is instapklaar en ligt op loopafstand van zowel het stadscentrum als het station.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Ideaal voor starters: Een perfecte plek om je woonreis te beginnen.
Loopafstand van het centrum: Dichtbij alle voorzieningen en entertainment.
Nabij station: Handig voor woon-werkverkeer en vrijetijdsactiviteiten.
Instapklaar: Direct genieten zonder klussen.
Lift aanwezig: Comfort en gemak binnen handbereik.

HET APPARTEMENT

Bij binnenkomst in dit appartement valt meteen de ruime en lichte woonkamer op. Grote ramen laten veel daglicht binnen en bieden een mooi uitzicht over de stad. De houten vloeren en witte muren geven een moderne uitstraling aan deze ruimte.

De keuken is compleet uitgerust en biedt voldoende ruimte om te koken. Aan de keukentafel kun je genieten van een ontbijtje met uitzicht op het balkon, dat op het zuidwesten ligt. Hier kun je ontspannen en genieten van de zon.

De twee slaapkamers zijn licht en ruim, perfect voor een goede nachtrust of als werkplek. Beide kamers hebben grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De badkamer is modern afgewerkt en biedt alles wat je nodig hebt.

OMGEVING

De locatie van dit appartement is ook een groot pluspunt. Het ligt op loopafstand van het stadscentrum, waar je winkels, restaurants en andere voorzieningen vindt. Ook het station is dichtbij, wat handig is voor woon-werkverkeer of uitstapjes. De aanwezigheid van een lift zorgt bovendien voor extra comfort.

SAMENVATTING VAN DE HOFSTRAAT 42 TE APELDOORN

Dit appartement is ideaal voor starters en ligt op loopafstand van het centrum en nabij het station. Het is instapklaar, wat betekent dat je direct kunt verhuizen en genieten. Een lift maakt de woonervaring nog comfortabeler.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 261

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 261

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn