Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM AAN DE HOUTSNIJDERSHORST 628

Ben je een starter op de woningmarkt, een jong gezin of een twee persoons huishouden op zoek naar een nieuwe woning? Zoek niet verder! Deze instapklare woning in de kindvriendelijke wijk Matenhorst biedt alles wat je nodig hebt: vier ruime slaapkamers, een zonnige tuin op het zuidwesten, en een ideale ligging vlakbij het winkelcentrum. De woonkamer is voorzien van een uitbouw inclusief glazen schuifpui met toegang tot de tuin. Dit huis combineert comfort en gemak op een manier die je zal verrassen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Kunststof kozijnen: Onderhoudsarm en duurzaam, voor jarenlang woongenot.
Vier slaapkamers: Ruimte genoeg voor gezinnen en mogelijkheden voor een thuiskantoor.
Zonnige tuin: Geniet van de middag- en avondzon in je eigen achtertuin.
Instapklaar: Verhuis zonder zorgen naar een woning die al helemaal af is.
Kindvriendelijke wijk: Een veilige en rustige omgeving voor kinderen om op te groeien.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in deze fijne woning aan de Houtsnijdershorst 628. Met een woonoppervlakte van 141 m² op een perceel van 160 m², biedt dit huis veel ruimte en licht. De woonkamer is ruim en licht dankzij de grote ramen. De keuken is zeer netjes en voorzien van alle nodige apparatuur, ideaal om heerlijke maaltijden te bereiden. 

De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin of als je extra ruimte nodig hebt voor een thuiskantoor of hobbykamer. De slaapkamers zijn licht en ruim, met genoeg ruimte voor al je spullen. De badkamer is modern en stijlvol, met een luxe inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. 

De tweede verdieping beschikt over een dakkapel over de gehele breedte waardoor je een royale vierde slaapkamer hebt. Op de overloop is de aansluiting van het witgoed en de cv-ketel.

De tuin, gelegen op het zuidwesten, is een heerlijke plek om te ontspannen. Van de eerste stralen in het begin van de middag tot de laatste zonnestralen in de avond, je kunt de hele dag door genieten van de zon. Of je nu van tuinieren houdt, een barbecue organiseert of gewoon lekker wilt zitten, deze tuin biedt het allemaal.

OMGEVING

De ligging van de woning is ideaal. Gelegen in een kindvriendelijke wijk, biedt het een veilige en rustige omgeving voor kinderen om op te groeien. Het winkelcentrum Snijdersplaats is op loopafstand, waardoor je nooit ver weg bent van de dagelijkse benodigdheden. Binnen 5 minuten bevind je je bij het grote winkelcentrum de Eglantier. Verder vind je op fietsafstand in de wijk diverse scholen en sportfaciliteiten. Of je nu een avondwandeling wilt maken, een boodschap wilt doen of een gezellig kopje koffie wilt drinken in een café, alles is binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 499

Overige

Perceel oppervlakte 160

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 499

Overige

Perceel oppervlakte 160

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wooninfluencers

Laden..