Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ARIE LIEMANLAAN 34, EEN PERFECT HUIS VOOR GEZINNEN

Welkom bij dit fijne familiehuis in de rustige en kindvriendelijke buurt Winkewijert. Deze woning biedt alles wat jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen nodig hebben. Met vijf slaapkamers, een ruime tuin en een garage, is dit huis klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Volledig geïsoleerd: Energielabel B zorgt voor een aangenaam klimaat en lagere energiekosten.
Garage: Veilige opbergruimte voor je auto en fietsen.
5 slaapkamers: Veel ruimte voor het hele gezin of een thuiskantoor.
Ruim perceel: Tuin op het noordwesten voor veel privacy en ontspanning.
Kindvriendelijke wijk: Rustige straten en speeltuinen in de buurt.

BESCHRIJVING VAN DE WONING

Bij binnenkomst in deze woning voel je meteen de ruimte en het comfort. Met een energielabel B is het huis goed geïsoleerd, wat zorgt voor een prettig binnenklimaat en lagere energiekosten. De woning heeft een woonoppervlakte van 129 vierkante meter, ideaal voor een gezin. De hal leidt naar een lichte woonkamer, waar grote ramen veel natuurlijk licht binnenlaten. De keuken heeft wat liefde en aandacht nodig. Aansluitend vind je de eetkamer, een gezellige plek voor familiediners. De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer, toegankelijk door middel van de overloop. Eén van de slaapkamers is uitgerust met een balkon en de andere twee zijn voorzien van een praktische inbouwkast. Alle drie de kamers zijn voorzien van veel lichtinval.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De tweede verdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Op de overloop vind je de cv-ketel. De twee slaapkamers kunnen ook flexibel worden ingericht als werkkamer of hobbyruimte.

De garage biedt niet alleen plek voor je auto, maar ook extra opbergruimte voor fietsen en gereedschap. Dit huis is volledig geïsoleerd, wat bijdraagt aan het comfort en de duurzaamheid.

Deze ruime achtertuin heeft veel potentie voor wie bereid is wat tijd en aandacht te investeren. Stel je voor: een netjes grasveld waar de kinderen kunnen spelen, kleurrijke bloemen voor een gezellige sfeer en een terras voor ontspannen avonden en zomerse barbecues. Met een beetje inzet kan deze ruimte worden omgevormd tot een fijne plek om te genieten.

OMGEVING

Deze ideale gezinswoning is gelegen aan de rand van Apeldoorn, in een rustige woonomgeving. Winkels, restaurants en scholen in zowel Apeldoorn als Ugchelen zijn op korte fietsafstand gelegen. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van de ring van Apeldoorn, waardoor de A1 en A50 gemakkelijk te bereiken zijn met de auto of de motor. Je bent hier omgeven door groen met de Veluwse bossen en prachtige natuur om de hoek. Kinderen hebben hier alle ruimte om te spelen en diverse sportclubs zijn met de fiets te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 242

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 242

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn