Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Ben je op zoek naar een fijn huis in een levendige buurt? Dan is deze woning in Matenhoeve wat voor jou. Ideaal voor starters en jonge gezinnen, biedt dit huis vijf slaapkamers, een zonnige achtertuin en parkeren op eigen terrein. Bovendien ligt het nabij een winkelcentrum. Lees verder om te ontdekken waarom dit jouw nieuwe thuis kan worden.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

- Vijf slaapkamers: Ruimte genoeg voor een gezin of een thuiskantoor.
- Zonnige achtertuin: Gelegen op het zuidoosten, ideaal voor zonliefhebbers.
- Parkeren op eigen terrein: Altijd een parkeerplek beschikbaar.
- Starterswoning: Perfect voor wie de woningmarkt betreedt.
- Nabij winkelcentrum: Alle voorzieningen binnen handbereik.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in deze woning in Matenhoeve, waar comfort en gemak samenkomen. Met een woonoppervlakte van 119 m² en een ruim perceeloppervlakte, biedt dit huis voldoende ruimte voor al jouw woonwensen. De achtertuin ligt op het zuidoosten, zodat je optimaal van de zon kunt genieten, of je nu 's ochtends je koffie drinkt of 's avonds een BBQ organiseert.

Op de begane grond loopt u via de entree de woonkamer binnen. De uitgebouwde woonkamer is voorzien van grote ramen die veel licht doorlaten. De halfopen nette keuken is uitgerust met inbouwapparatuur in de vorm van een koelkast, vaatwasser, kookplaat en combi-oven/magnetron, ideaal voor zowel snelle maaltijden als uitgebreide diners.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim, er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is goed ingedeeld en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt.

Op de tweede verdieping vind je nog twee extra slaapkamers, perfect voor gasten, een werkkamer of als hobbyruimte. De tweede verdieping biedt ruimte voor een wasruimte en/of een stookruimte gezien de aansluiting zich op de tweede verdieping bevinden. Of je nu een groot gezin hebt of een rustige werkplek nodig hebt, er zijn genoeg kamers in deze woning.

Parkeren op eigen terrein zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt voor je auto. Bezoekers kunnen parkeren in de straat. 

OMGEVING

Heeft de woning je nog niet overtuigd? Dan zal de ligging van deze leuke tussenwoning je zeker over de streep trekken. Deze ligt aan een rustige straat met op korte afstand vele voorzieningen. Zo vind je om de hoek een basisschool en kinderboerderij de Maten ligt ook dichtbij. Verder tref je op loopafstand winkelcentrum de Eglantier met een bakker, slager, supermarkten, Intertoys, een Hema, noem maar op, alles vind je hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 423

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 423

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn