Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WORDT DE KAYERSDIJK 13 JOUW NIEUWE HUIS?

Welkom in de gezellige buurt Kayersmolen-Noord! Deze fijne woning is perfect voor starters, eenpersoonshuishoudens en koppels.

De landelijke stijl van deze woning loopt door in elke kamer, wat zorgt voor een rustige en samenhangende uitstraling. De moderne keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt alles wat je nodig hebt om te koken. De badkamer is recent vernieuwd met een ruime inloopdouche en stijlvolle landelijke elementen. Met een royale tuin, moderne voorzieningen en een landelijke stijl biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Extra pluspunten zijn de 12 zonnepanelen en de nabijheid van het Centraal Station. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:
- 12 zonnepanelen: Duurzaam en energiebesparend.
- Nabij Centraal Station: Ideale locatie.
- Royale tuin: Ruimte voor ontspanning en buitenactiviteiten.
- Levensloopbestendig wonen: badkamer en slaapkamer op de begane grond.
- Moderne keuken en badkamer: Voorzien van de nieuwste gemakken en apparatuur.
- Prachtig afgewerkte garage wat u zou kunnen gebruiken als thuiswerkplek of hobbykamer. Ook is deze ruimte in te richten als extra slaapkamer.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze fijne woning voel je je meteen thuis. Met een woonoppervlakte van 84 vierkante meter is het huis ruim en licht dankzij de slimme indeling en de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

Op de begane grond bevindt zich de moderne keuken die van alle gemakken is voorzien met diverse inbouwapparatuur als een combi-oven, koffiezetapparaat, inductiekookplaat met afzuigunit en een spoelbak met heetwaterkraan, ideaal voor het bereiden van maaltijden, of je nu een snelle lunch maakt of een uitgebreid diner. De woonkamer met landelijke stijl van het interieur zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, met houten balken en rustieke meubels. De eerste slaapkamer met aangrenzend de badkamer met dubbele wastafel inclusief meubel en inloopdouche zorgt voor een stijlvolle landelijke sfeer en een luxe gevoel. 

De eerste verdieping is geheel ingericht als tweede slaapkamer, ideaal voor eenpersoonshuishoudens of koppels die een extra kamer willen voor gasten of als werkruimte.

De tuin is een van de hoogtepunten van deze woning met de royale grootte en ligging op het oosten. Hier kun je 's ochtends genieten van je koffie terwijl de zon opkomt, of 's avonds ontspannen met een goed boek. De tuin biedt voldoende ruimte voor de barbecue, speelplek voor kinderen en een gezellige zithoek. Daarnaast beschikt de tuin over drie fruitbomen, namelijk appels, pruimen en peren.

OMGEVING

Deze woning is gelegen in Kayersmolen-Noord in Apeldoorn-Zuid. De locatie is ideaal, zo ligt een breed scala aan voorzieningen op loop- of fietsafstand. Het NS-station is eveneens nabijgelegen. Bovendien ligt een buurtwinkelcentrum op korte afstand waar je terecht kunt voor onder meer de dagelijkse boodschappen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 528
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1904
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1904
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 528
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn