Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom aan de Gruttersdreef 208 in Apeldoorn

Ben je op zoek naar je eerste huis of een plek waar je jonge gezin kan groeien? Dit huis in de vriendelijk buurt Matendreef biedt precies wat je nodig hebt. Met voldoende ruimte en de mogelijkheid om het naar eigen wens in te richten, is dit de perfecte plek om te beginnen. Gelegen in een kindvriendelijke buurt met vier slaapkamers en duurzame kunststof kozijnen, is dit huis klaar voor een nieuw hoofdstuk met jou als bewoner.

Belangrijkste kenmerken

Ruime eengezinswoning: Voldoende ruimte voor elke fase van je leven.
Vier slaapkamers: Genoeg kamers voor kinderen, een kantoor of hobbyruimte.
Kunststof kozijnen: Praktisch en energiezuinig.
Kindvriendelijke wijk: Een veilige plek voor kinderen om op te groeien.
In te richten naar je smaak: Personaliseer je nieuwe thuis.

Volledige beschrijving van de woning 

De woning biedt 122 vierkante meter woonruimte op een perceel van 153 vierkante meter. De woonkamer, met zijn oostelijke ligging, krijgt 's ochtends veel licht binnen, ideaal voor een fijne start van de dag. Dankzij de kunststof kozijnen geniet je van goede isolatie en weinig onderhoud.

De keuken heeft potentieel om een gezellige centrale plek in huis te worden, waar je samen met het gezin kunt koken en eten.

Boven vind je vier slaapkamers die flexibel in te delen zijn naar jouw wensen, of dat nu slaapkamers, een kantoor of een hobbyruimte is. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel met meubel en een tweede toilet.

De tuin biedt voldoende ruimte voor een zitje, waar je kunt ontspannen of gezellig samen kunt zijn met vrienden en familie. Het is een praktische en prettig ingerichte buitenruimte. In de tuin vind je ook een handige berging, perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen die je graag uit het zicht wilt houden.

Omgeving 

Deze woning bevindt zich in de kindvriendelijke en gezellige buurt Matendreef. Op een prettige afstand vind je het bruisende centrum, het NS-station, en alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkelcentra "De Maat" en "De Eglantier", openbaar groen, een speeltuin, scholen voor zowel voortgezet- als basisonderwijs, diverse sportaccommodaties, crèches en zelfs een kinderboerderij. Bovendien zijn de uitvalswegen snel en goed bereikbaar, wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 432

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn