Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HOFVELD 127, EEN GEZELLIGE MAISONNETTE

Ben je een starter op de woningmarkt, woon je alleen of met z’n tweeën? Dan is dit instapklare appartement in het populaire Componistenkwartier precies wat je zoekt. Met drie praktische slaapkamers, een moderne badkamer, een ruim balkon op het zuiden en energielabel B, woon je hier comfortabel en duurzaam. En dat allemaal op loopafstand van het winkelcentrum.

HOOFDPUNTEN VAN DEZE WONING

Drie slaapkamers: Voor een thuiskantoor, logeerkamer of hobbyruimte.
Energielabel B: Energiezuinig en duurzaam.
Moderne badkamer: Stijlvol en compleet.
Instapklaar: Verhuizen zonder klussen.
Dichtbij winkelcentrum: Alle voorzieningen binnen handbereik.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst op de eerste verdieping van deze maisonnette kom je in een lichte hal die toegang geeft tot de woonkamer. De woonkamer is licht en ruim, dankzij de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Je hebt hier genoeg ruimte voor een zithoek en een eethoek. De ruime indeling maakt deze ruimte perfect voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. De woonkamer geeft toegang tot het balkon gelegen op het zuiden met een leuk uitzicht over het Schubertplein, een heerlijke plek voor je ochtendkoffie, een borrel na een drukke werkdag of om even te ontspannen met een boek. De hal geeft toegang tot de keuken aan de galerijzijde. De nette keuken is praktisch ingericht, met alle benodigde apparatuur en voldoende kastruimte. Tot slot geeft de hal toegang tot het toilet. 

Op de tweede verdieping van deze maisonnette bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De hoofdslaapkamer beschikt over een balkon gelegen op het noorden, een perfecte plek om even te genieten van de schaduw. De overige twee kamers zijn flexibel in te vullen als logeerkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. De badkamer is modern en strak afgewerkt, met een ruime inloopdouche en een wastafel met wastafelmeubel. Een fijne plek om je dag te beginnen of af te sluiten.

OMGEVING
De woning is gelegen in de fijne en kindvriendelijke woonwijk het Componistenkwartier. Het is een fijne woonlocatie. Zowel het winkelcentrum "Hart van Zuid" als het Schubertplein is op loopafstand aanwezig voor alle dagelijkse boodschappen. Het centrum van Apeldoorn is slechts 10 min en je bent snel op de uitvalswegen. Bovendien zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 278

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 278

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn