Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KOOIKERSDREEF 624, EEN INSTAPKLARE WONING MET VEEL RUIMTE!

Welkom bij deze fijne woning aan de Matendreef, perfect voor jonge gezinnen of twee persoons huishoudens. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt: vijf slaapkamers, een kindvriendelijke buurt, nabijheid van een winkelcentrum, een instapklaar interieur en 15 zonnepanelen voor duurzame energie.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING

- Vijf Slaapkamers: Voldoende ruimte voor iedereen.
- Kindvriendelijke Wijk: Veilig en gezellig voor kinderen.
- Nabij Winkelcentrum: Alle voorzieningen binnen handbereik.
- Instapklaar: Geen kluswerk nodig, je kunt direct verhuizen.
- 15 Zonnepanelen: Duurzaam en energiebesparend.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Bij binnenkomst in deze woning voel je direct de prettige sfeer. Met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter biedt dit huis genoeg ruimte voor een comfortabel leven. De lichte woonkamer is het centrale punt van de woning, waar je kunt ontspannen en samen kunt zijn. De lichte open keuken is compleet met diverse inbouwapparatuur en ideaal voor zowel uitgebreide maaltijden als snelle snacks.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer. De nette en praktisch ingedeelde badkamer is een voorbeeld van comfort en stijl. Voorzien van een ruime inloopdouche, een eigentijds toilet, een grote spiegel en een dubbele wastafel met meubel, biedt deze ruimte alles wat je nodig hebt voor een ontspannen start van je dag. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De overige twee slaapkamers zijn goed te gebruiken als kinderkamer of gastenkamer. De grote ramen in de slaapkamers zorgen voor veel natuurlijk licht, wat zorgt voor een aangename leefomgeving.

De tweede verdieping heeft nog twee extra slaapkamers, flexibel in te delen als hobbyruimte of als werkruimte. De indeling van het huis zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen ruimte heeft zonder in te leveren op comfort. Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed en de CV-installatie. 

De serre in deze woning is werkelijk een prachtige toevoeging. Het is een ruimte die volop licht biedt en je het hele jaar door laat genieten van de tuin, ongeacht het weer. Of je nu wilt ontspannen met een boek of gezellig samenkomen met vrienden en familie, in deze serre kan het allemaal. Met zijn grote glazen schuifdeuren, comfortabele inrichting en multifunctionele mogelijkheden, is het een ruimte van rust en stijl. 

De tuin op het oosten is perfect voor een rustige ochtend of een gezellige avond met vrienden. De ligging zorgt ervoor dat je de dag met de zon kunt starten. De tuin biedt genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te ontspannen. Er is een ruime berging voor opslag van spullen en een carport afsluitbaar met een elektrische roldeur. 

Met 15 zonnepanelen is deze woning niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De woning heeft energielabel A. De woning is instapklaar, wat betekent dat je geen tijd kwijt bent aan verbouwingen of renovaties. Je kunt direct verhuizen en genieten van je nieuwe duurzame thuis!

OMGEVING

Deze ruime tussenwoning bevindt zich in de kindvriendelijke en gezellige buurt Matendreef. Op een prettige afstand vind je het bruisende centrum, het NS-station, en alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkelcentra "Snijdersplaats", "De Maat" en "De Eglantier", openbaar groen, een speeltuin, scholen voor zowel voortgezet- als basisonderwijs, diverse sportaccommodaties, crèches en zelfs een kinderboerderij. Bovendien zijn de uitvalswegen snel en goed bereikbaar, wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 175

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 175

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn