Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom aan de Reigersweg 120-7 in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een fijne plek voor je jonge gezin? Deze vrijstaande jaren '30 woning met behoud van veel originele details biedt alles wat je nodig hebt. Met een goed onderhouden interieur, een handige garage, een oprit voor maar liefst drie auto´s en een zonnige tuin, is dit huis klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Hier kun je genieten van ruimte, comfort en een prettige buurt vol met voorzieningen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Vrijstaande Jaren '30 woning: Vol karakter en historie.
Goed onderhouden: Instapklaar en netjes verzorgd.
Garage: Ideaal voor opslag of een klushobby.
Oprit: ruimte voor meerdere auto´s
Zonnige tuin: Perfect voor speelplezier en ontspanning.
Gezellige buurt: Nabij scholen, winkels en parken.

Volledige beschrijving van de woning

Kom binnen in deze charmante jaren 30 woning en laat je verrassen door de warme uitstraling en praktische indeling. De lichte, royale woonkamer met erker biedt een fijne plek om te ontspannen met je gezin. Dankzij de grote ramen en de zonnige ligging krijg je hier volop natuurlijk licht binnen. Middels de glazen open slaande deuren bereik je de gezellige eetkamer en de uitgebouwde keuken. De keuken heeft een landelijke uitstraling is ruim opgezet en is voorzien van de benodigde apparatuur. 

Met drie ruime slaapkamers biedt dit huis voldoende plek voor iedereen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, allebei van goed formaat. De nette badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, douche en een tweede toilet. 

Middels de vaste trap bereik je de tweede verdieping met overloop en de derde ruime slaapkamer met een dakkapel over de gehele breedte van het huis.  

De tuin op het zuiden is een heerlijke plek om buiten te zijn. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van meerdere terrassen zodat je altijd een plek in de zon of schaduw kan opzoeken. De garage biedt extra ruimte voor opslag of hobby’s. Tevens is er op de eigen oprit genoeg plek voor meerdere auto´s.

Omgeving

Deze woning is gelegen in de wijk Brummelhof, een kindvriendelijke wijk waardoor je hier dus alle ruimte hebt voor je (opgroeiende) gezin. Ook het centrum van Apeldoorn en het openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand. Tot slot profiteer je van een goede ligging nabij de uitvalswegen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 511

Overige

Perceel oppervlakte 312
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 511

Overige

Perceel oppervlakte 312
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn